woensdag 29 mei 2013

WONDER FOOD... Part 1...


Een gezonde huid is ook afhankelijk van een goede aanvoer van voedingsstoffen, zodat nieuwe huidcellen zich in diepere lagen kunnen vermeerderen en tot in de opperhuid kunnen doordringen.

'Eat Yourself Beautiful'

Amandel...
Rijke bron van proteinen en vezels, Verschillende B vitamines, vitamine E, Calcium, Magnesium, Ijzer en Zink. Maakt de huid schoon van binnenuit, houdt de huid elastisch en helpt huidbeschadiging te herstellen. Extra goed voor vegetariers.

Aardbei...
5 aarbeien per dag bezorgt u de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Zorgt voor een gavere huid en snellere huid herstelling. Beschermd tegen oxidatie ( huidveroudering) ontstekingsremmend en goed voor exczema. 

Avocado...
Een bom vol onverzadige enkelvoudige vetzuren, vitamine E, vitamine B 3, vezels, ijzer, kalium, foliumzuur. Vitamine E zorgt voor een zachte soepele huid. Anti-oxidanten tegen huidveroudering.

Wortel...
Het bétacaroteen in wortels word in het lichaam omgezet tot vitamine A welke zorgt voor een sterkere gezonde huid. Bron van vitamine C en silicium versterkt de gevoelige huid. Anti-ageing.
En je krijgt er mooiere ogen van.

Mango...
Bevat bétacaroteen, vitamine C , ijze, kalium en magnesium die zorgen voor een gave, gezonde huid en voor de aanmaak van collageen. Tryptofaan (serotonine) makes you happy...

Zoete Aardappel...
Anti-oxidanten, bétacaroteen en vitamine C geven een boost aan je huid en zorgen voor evenwicht.
Werkt zeer goed tegen hormonale huid uitdroging. Versterkt immuunsysteem.

Geen opmerkingen: