dinsdag 3 december 2013

WINTER HYDRATION FOR FACE...

WINTER, koude, guur weer, vrieskou en het temperatuurverschil van binnen en buiten, gaat de tere huid van ons gelaat extra belasten en uitdrogen. Gebruik tijdens de winter een meer voedende en vochtbeschermende dag crème om je gelaat soepel, zacht en goed gehydrateerd te houden en een comfortabel gevoel te geven.
TIP: Ik mix s'morgens 1 druppeltje plantaardige olie bij mijn dagcrème als extra hydratatie en bescherming. Dit geeft ook super souplesse aan je huid en een mooie gezonde GLOW.
Ultra hydrating cream €31,00.
TRILOGY...ultra hydrating face cream.
Rijke crème die gemakkelijk geabsorbeerd wordt door de huid en intens voedt met manuka honing en lavendel voor een comfortabele, zachte en soepele huid.
www.biotylab.com
Ultra moisture day cream €39,00
REN...ultra moisture day cream.
Zeer voedende dagcrème met optimale hydratatie, zachtheid en soepelheid. Geeft langdurige hydratatie en bescherming en herstelt de natuurlijke vochtbariere met zeewier en bessen zaad olie.
www.renskincare.com
Green Science € 62,00.
AVEDA...green science firming face creme.
Verstevigende hydraterende crème met vijgextract dat het uitzonderlijk vermogen heeft om vocht vast te houden en collageen productie te stimuleren. Versterkt de huidbariere.
www.aveda.be
Wondrous cream €39,95.
RAINPHARMA wondrous face cream.
Diepvoedende herstellende gelaatscrème die de huid in evenwicht houd en beschermd tegen invloeden van buitenaf en vochtverlies tegengaat.
www.rainpharma.com

Geen opmerkingen: