zaterdag 7 december 2013

WINTER TLC...

WINTER SKIN CARE...
Winter droogt je huid uit, waardoor je huid strakker, droger, ruwer en geïrriteerd aanvoelt. Jeukerige huid, schilferige vlekjes, perkamentachtige huid, zijn allemaal typische winterkwaaltjes. Je gewone verzorgende body cream of olie biedt niet genoeg voeding en bescherming meer zodat je beter overschakelt naar een rijke crème op basis van boters zoals shea butter en kokosboter. Dit in combinatie met zeer voedende plantaardige oliën geeft een perfecte verzorging en bescherming tijdens de wintermaanden.
Dry Skin Therapy €27,50.
Intelligent Nutrients Destress Express Dry Skin Therapy...
Is de oplossing tegen deze winterkwaaltjes en geeft een helende verzorgende werking met bestanddelen uit biologische boters en oliën. Je voelt als ware de rijke ingrediënten smelten op je huid en een relaxerend gevoel na laat met zeer bevredigend resultaat. Bevat ook het super anti-oxidanten Intellimune zaad olie complex om je huid bariere extra te beschermen tegen agressieve invloeden. Verfrissend en oppeppend aroma van essentiële oliën geeft een tintelend actieve sensatie.
TIP: Droge voeten, pijnlijke voeten, hielkloven, ruwe huid???
Breng voor het slapen gaan de weldadige dry skin therapy aan op je voeten en masseer stevig in, vergeet je nagels en nagelriemen niet (versterkt en maakt soepel) trek katoenen sokjes aan en ontwaak de volgende ochtend met frisse, soepele en mooie voetjes...Probeer de onderstaande destress voetmassage en geniet van de ontspannende kracht van aanraking.
HEAL YOUR SKIN THIS WINTER...

www.hotel-julien.com
www.intelligentnutrients.be

Geen opmerkingen: