donderdag 19 september 2013

CHAKRA HEALING...

Chakra's zijn de energiecentra van ons lichaam en geest en kan je vergelijken met draaiende wielen die ons levens ritme in evenwicht houden, als een van de wielen trager begint te draaien komen we in onevenwicht en voelen we ons minder goed en hierdoor kan het stress en ziektes veroorzaken. Elk chakra punt staat voor een eigen identiteit en vertegenwoordigd een bepaald deel van ons lichaam en geest.
-De kruinchakra: zelfkennis centrum, verlicht,verbind met de eenheid, universele ruimte.FOCUS.
-Derde oog chakra: bewustzijn en intuitieve centrum, intuitie, perceptie en weten. RESTORE.
-De keel chakra: breng je gevoelens tot uitdrukking en laat jezelf horen.  INNERCALM.
-Hart chakra: liefdevol, verzorgend, blijheid.     NURTURE.
-Zonnevlecht chakra: energie en welzijn, verspreidt kracht, ontgift.  ATTUNE.
-Sacrale chakra: sensualiteit, seksualiteit en het fysieke.  SEDUCTIVE.
-Wortel chakra: Stabiliteit, veiligheid en voortbestaan, aarding. AWAKEN.

Elk chakra punt kan je gaan versterken en balanceren door middel van aromatherapie, zo kan je intuitief een aroma mengeling kiezen die je op dit moment nodig hebt en het beste bij u past.
Intelligent Nutrients heeft een gamma body elixirs op zuivere planten olie basis en versterkt met ayurvedische medicinale geur recepten, deze kan je gebruiken om je lichaam te verzorgen en om meer aandacht te besteden aan een bepaalt punt in je lichaam. Doe de chakra geurtest en voel de kracht van evenwicht in body & soul...Al vele jaren ben ik thuis in het chakra gegeven en werken met deze aroma's brengt mij in evenwicht en rust op momenten dat ik het nodig heb, een absolute aanrader.
Total Body Elixir € 24,50.
www.hotel-julien.com
www.intelligentnutrients.be

Geen opmerkingen: