dinsdag 10 september 2013

RELEAVE STRESS...

Aroma's zijn een van de beste en snelste manieren om stress en spanningen te verlichten. De Destress Express aroma's van Intelligent Nutrients zijn samengesteld uit therapeutische essentiele olien en zuivere aromaten en van gecertificeerde organische oorsprong. De Destress Express familie bestaat uit een diffuser spray om interieur en werkplek te zuiveren van negativiteit en een zuivere lucht te inhaleren en kan ook in een aroma brander gebruikt worden. Spirit Essence is een verfrissende body tonic voor instant stress relief en heerlijk aroma, Pure Essence Elixir is een handige rolerball waar je bepaalde accupressuur punten mee kan behandelen, Hair & Body treatment Oil voor volledige onstspanning en verzorging van haar, hoofhuid en lichaam. RELAX & BREATHE...

Destress Express behandelingen bij The SPA Hotel Julien...

'Inner Balance Massage'
Diep relaxerende body massage om lichaam en geest in evenwicht te brengen en spanningen te elemineren. UNWIND BODY & SOUL... 60 min. € 75,00.

'Scalp Therapy'
Indian hoofdhuid, nek en oor massage met destress aroma's en drukpunt technieken om je hoofd en geest te verlichten. HAPPY FEEL-NO WORRIES... 30 min. € 40,00.

'Foot Therapy'
Destress voet en been drukpuntmassage met diep ontspannende aroma's en scrub om te verfrissen en je hardste werkers te belonen. HAPPY FEET-HAPPY MIND... 30 min. € 40,00.

www.info@hotel-julien.com



Geen opmerkingen: