zaterdag 17 augustus 2013

MAKE UP YOUR MIND...

GREEN MAKE UP...
Alles wat we op onze huid smeren komt ook in ons lichaam terecht, ook make up bevat veel toxische, synthetische en gevaarlijke stoffen die allergische reacties en huid irritaties kunnen teweegbrengen (lees artikel op De standaard.be waarom make up schadelijker is dan we denken)

AVEDA MAKE UP...
Meer dan 20 jaar heb ik met de make up lijn van AVEDA gewerkt en vele mensen overtuigd van het nut van natuurlijke make up. Het haalt niet veel uit dat je je huid dagelijks goed verzorgt met natuurlijke producten als je daarna ze overschildert met chemische make up. De AVEDA make up is gemaakt op een natuurlijke basis van planten olien, kruiden, natuurlijke kleurpigmenten, mineralen en zit boordevol anti-oxidanten en vitamines. Deze geven je huid een extra verzorging en bescherming. Het voordeel van natuurlijke kleurpigmenten is dat deze zich aanpassen aan je huidtoon en zo kan je een unieke kleurenblend maken. AVEDA make up bestaat in een uitgebreid gamma kleuren en komt elk seizoen met een trend collectie aangepast aan het modebeeld.

TIP: mix diverse kleuren door elkaar om zo een unieke blend te maken, probeer dit ook met foundation, concealers en lip kleuren.
TIP: voor je dagelijkse make up geld 1 regel' LESS IS MORE' ... (behalve voor feestjes natuurlijk)

PAINT YOURSELF A HAPPY FACE...


www.aveda.be 
www.mo-na.be

Geen opmerkingen: