zaterdag 30 november 2013

SCENTED WEEKEND...

Aroma diffuser € 69.
Geur is een van de meest diepgewortelde gevoelens, bewezen dat het ons gemoed en staat van welzijn kan beïnvloeden. De beste manier om aroma's in je leefruimte of werkruimte te verspreiden zijn aroma diffusers en mijn favoriet is de MUJI aroma diffuser welke ik al jaren gebruik. De aroma diffuser verdampt je favoriete aromamix en zuivert, verfrist, ontgift en relaxeert je omgeving met een positief resultaat. In de diffuser doe je een deel water en je lievelings aroma of maak je een mix van verschillende essentiële oliën.

RELAX MOOD MIX: 6 druppels lavendel, 6 druppels roos, 6 druppels vanille = een bloemig, groen en zoet aroma voor een comforting gevoel.

CLEAN HOUSE MIX: 6 druppels rozemarijn, 6 druppels eucalyptus, 6 druppels tea tree = een groen, kruidig en zeer verfrissend aroma dat je omgeving grondig zuivert en ontsmet en je zinnen wakker en allert maakt.

MY PERSONAL MIX: 6 druppels cederhout atlas, 6 druppels patchoeli, 3 druppels ylang ylang, 6 druppels geranium = een outdoorsy, balsemieke en kruidige mix met een dromerig, mystiek en zen gevoel.

TIP: Als je essentiële oliën mixt breng ze dan eerst samen in een bekertje zodat de moleculen kunnen binden voordat je ze in een aroma diffuser giet, anders krijg je niet de unieke geurmelange en ruik de aroma's individueel. HAPPY WEEKEND...
XL aroma diffuser € 99.

www.muji.eu

Geen opmerkingen: