woensdag 5 februari 2014

AROMATIC MOMENTS IN LIFE...

Een van de grootste mysteries van relaties is hoe deze te vernieuwen en de gevoelens vast te houden van de eerste liefde. Aroma's kunnen een grote rol spelen in deze 'quest for partnership rejuvenation'
Geuren kunnen ons terugbrengen naar een plaats, tijd en mood, denk maar aan bepaalde geuren op vakantie , wanneer je deze terug ruikt krijg je een aangenaam gevoel van het terug beleven van je vakantie. Alle natuurlijke aroma's worden opgeslagen in ons geheugen(olfactory system) en kunnen ons terug brengen tot zelfs in de kinderjaren. Daarom is het belangrijk om een bepaald aroma aan een gebeurtenis in je leven te binden zodat je deze geur emoties terug kan oproepen en beleven. Ga op zoek naar een natuurlijk parfum om een speciale gelegenheid in je leven een geur te geven, huwelijk, geboorte, vakantie, valentijn of elke romantische gebeurtenis. Zo kan je de emoties terug beleven van die speciale dag in je leven en een gelukzalige glimlach op je gezicht toveren.
TIP: parfumeer niet alleen je lichaam maar ook je leefruimte of ruimte waar de gebeurtenis plaatsvind, Kussens, plaids, lakens, tapijten, tafellakens.
TIP: Combineer jouw geur samen met die van je partner om zo een uniek aroma te bekomen, let wel dit kan je enkel en alleen met zuiver natuurlijke parfums en niet met synthetische parfums.
REJUVENATION OF EMOTIONS IN LIFE...

Intelligent Nutrients Aromatics...
7 geuren op een basis van gecertificeerd organische bestanddelen met elk een eigen karakter en identiteit om je gemoedstoestand te beinvloeden en een welbehagen na te laten.
50ml. € 69,50.
www.intelligentnutrients.be
Sexy Angelic...
Honore des pres. Verleidelijk zoet poederig sexy aroma van amande, graines angelic, fleur de cigue, calisson aix en provence.
50ml. € 70,00.
www.biotylab.com
Aesop Marrakech...
Aroma van pikante geuren met kruidnagel, sandelhout, cardemom, jasmijn, bergamot en rosa damascena.
50ml. € 65,00.
www.therecollection.com
Sainte Extase...
Technique Indiscrete . Wildflowers, ciste of Spain, cloves, woods, texas ceder, tree moss, vetiver.
50ml. € 75,00.
www.techniqueindiscrete.com
Rodin Olio Lusso Perfume...
Parfum olie met sensuele jasmijn en neroli.
www.naturisimo.com

Geen opmerkingen: