vrijdag 14 februari 2014

VALENTINE PREP...

GET BEAUTIFUL FOR VALENTINE...
Geniet intenser van je valentijn met deze beauty tips om je lichaam in perfecte love mood te brengen.

FACE...
Gebruik een voedend, verzorgend masker of een masker op basis van exfolierende fruitzuren om een mooie sexy gloed op je gelaat te toveren en een frisse mooi doorbloede huid te bekomen.

Breng een hydraterende crème aan op je gelaat om deze soepel, zacht, glad en superhot te houden. Mix een druppeltje plantaardige olie (argan, jojoba, zoete amandel) met je crème voor extra diepe verzorging en een niet vette GLOW. Vergeet je hals en decolleté niet, hier is de huid dunner en kan best wel wat extra verzorging gebruiken.

'Get your lips kissproof' Masseer je lippen in met olie( amandel, olijf, sesam) om de doorbloeding te stimuleren en je vollere zwoele lippen te geven, dep af en breng een plantaardige lippenbalsem aan of gekleurde lippenstift. Traditionele lippenbalsems zitten vol met petrolium derivaten en synthetische kleurstoffen, in vele lippenstiften zitten zelfs zware metalen waaronder lood, kies daarom voor de KISS OF LOVE ( plantaardige of mineraalgebaseerde balsems en lippenstiften) in plaats van de KISS OF DEATH (klassieke chapsticks en lippenstiften met petroleum, synthetische kleurstof)

BODY...
Scrub, peel of exfolieer je lichaam glad om een zijdezachte gezond gloeiende huid te bekomen met een ultra sexy attractie. Gebruik een scrub op basis van rietsuikers, zeezouten, bamboo of mineralen. Geef extra aandacht aan ruwe plekjes op het lichaam( voeten, knieën, ellebogen)

Wrijf je lichaam stevig in met een heerlijk plantaardig geurende body melk, olie of crème om deze lang zacht en soepel te behouden soft to the touch. Kies voor een natuurlijk aroma ( Maroccan Rose, Jasmijn, Neroli)

PARFUM...
Spuit je hals niet vol met een synthetisch traditioneel parfum( totaly not sexy) maar gebruik een natuurlijk parfum op basis van essentiële olien en aroma's. Breng parfum aan op intieme plekjes zoals oorlelletjes, knieholtes, voetzolen, nekhaarlijn, kruin, oksels, halslijn, onderrug. Zo nodig je je partner uit om op ontdekking te gaan naar de intieme plekjes op je lichaam.

Parfumeer je leefomgeving om een comfortabel en zwoel gevoel te creëren. Spray een natuurlijk aroma (idem als je parfum) over hoofdkussens, tussen de lakens, bankstel, kussens, badjas.
Brand een plantaardige geurkaars met een sexy aroma(jasmijn, roos, neroli, vanille, kruidnagel, kaneel)

Zuivere natuurlijke en organic cosmetica vind je bij REN, AVEDA, RAINPHARMA, AESOP, Intelligent Nutrients, WELEDA, BURT's BEES.

"THE REAL SEXYNESS COMES FROM PLANTS, FLOWERS & HERBS"


Geen opmerkingen: