dinsdag 18 februari 2014

ITS ALL ABOUT SERUM...

HUIDSERUM'S...
-Waarom een serum gebruiken? serum's hebben kleinere moleculen dan dag of nachtcrème en kunnen daarom dieper indringen in de huid, en brengen actieve ingrediënten tot in de stratum basale (diepste laag van de epidermis) waar deze de huid en eventuele huidproblemen aan de bron kunnen verzorgen en herstellen. Serum's zitten bovendien vol met geconcentreerde actieve ingrediënten om specifieke huidproblemen op te lossen en te verbeteren. Vitamine-C vervaagt huidverkleuring en verheldert de huid. Vitamine-A normaliseert de huidfunctie en gaat huidveroudering tegen. Hyaluronzuur maakt de huid voller, zachter, en zorgt voor gezonde uitstraling. Ieder plantaardig of mineraal bestanddeel heeft zo zijn eigen specifiek bereik, lees altijd goed de werking van de ingrediënten en vraag raad aan skin care specialisten, deze moeten de kennis en ervaring van hun product volledig onder de knie hebben en u een perfect advies kunnen geven.

-Wat is het verschil met een dagcrème of nachtcrème? dag en nachtcrèmes hebben een dikkere substantie en werken meer op de stratum corneum (opperlaag van de epidermis) om deze te voeden, beschermen en te hydrateren, en gedurende de dag of nacht soepel te houden.

-Vanaf wanneer een serum gebruiken? Dit hangt af van je huid en leefstijl, bekijk je huid grondig en als je huidverslapping, vale huid, lijntjes en rimpels, of enige huidproblemen ziet of voelt, is het tijd of een aangepast huidserum te gebruiken om deze problemen op te lossen en te verminderen. Voor elk probleem vind je een aangepast serum en kan je een uitgebreide keuze maken uit natuurlijke plantaardige merken.

-Hoe een serum te gebruiken? Een serum breng je altijd op een goed gereinigde huid aan in kleine hoeveelheden met opwaartse bewegingen, dep verder in met platte vingers en handpalmen. Breng dan een dag of nachtcrème aan. Vergeet hals en decolleté niet.

REN Radiance Perfecting Serum...
30ml. € 59,00.
Een multi actief serum geformuleerd om de energiecyclus van de huid te stimuleren en te vernieuwen. Verbeterd zichtbaar de huidtoon en laat de huid energiek, radiant en lumineus uitstralen. Gaat hyperpigmentatie tegen.
www.hotel-julien.com
JYB Cosmetics...
25ml. € 32,50.
Love you gezichtsolie. Een olie complex om in de diepte te regenereren, te verzachten en te hydrateren. Extra comfort voor de meest veeleisende huid. Met tamanu en argan. 97,4% biologisch gecertificeerd.
www.biotylab.com
RAINPHARMA Faithful Serum...
50ml. € 69,95.
Geconcentreerd serum met een ton actieve en huididentieke ingrediënten. hoge concentratie aan vitamine b3 en b5 herstellen de opperhuid, ceramides herstellen de barrière, aloe vera en allantoine verzachten, groene thee werkt ontstekingsremmend, muizendoorn ontzwelt en heelt couperose.
www.rainpharma.com



AVEDA Green Science Line Minimizer...
10x 30ml. € 79,00.
Voor een doelgerichte behandeling van zichtbare lijntjes en rimpels. Bevat organische cactus om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Arganblad, sojabonen en peptiden vermindert huidveroudering en revitaliseert de huid.
www.aveda.be
TRILOGY ...
Voedend plus verstevigend serum.
30ml. € 38,00.
Geeft onmiddellijk een helder en liftend effect op de huid en om een meer stralende teint te bekomen. Speciaal voor een oudere huid of een vermoeide huid. Formule met unieke zuiver extracten, vitamines en actieve olie.
www.biotylab.com
REN Bio Retinoid Concentrate...
30ml. € 59,00.
Een synergetisch complex van pure potente 100% natuurlijke vitamine A, provitamine A en retinoid analogue, welke rimpels, huidimperfectie en ouderdomsvlekjes bestrijd gedurende de nacht. Huid is gladder , zachter en geeft een jonger frisser uiterlijk.
www.hotel-julien.com
AVEDA Tourmaline Charged Radiance Serum...
30ml. € 50,00.
Geconcentreerd serum met tourmalijn, het natuurlijk energiegevend mineraal plus krachtige anti oxidanten. Vale huid verdwijnt en een gezonde frisse huid komt tevoorschijn. Vermindert opbouw van dode huidcellen.
www.aveda.be


HAVE A GOOD SKIN DAY...







Geen opmerkingen: