dinsdag 25 februari 2014

TOXINS IN...TOXINS OUT...SULPHATE

SULFATEN IN SHAMPOO...
Ammonium Lauryl Sulfate, Ammonium Laureth Sufate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate (SLS/SLES) zijn zeer goedkope synthetische stoffen die gebruikt worden als schuimopwekkers in haar shampoo, douche en bad producten. Deze sulfaten worden geactiveerd met water en geven een onmiddellijk schuimend effect. Sulfaten in shampoo zijn de oorzaak van haarbeschadiging, uitdroging, hoofdhuidirritatie, schilfers, jeuk en dof futloos haar. Sulfaten strippen je haar onmiddellijk van alle soorten vet en vuil maar ook de natuurlijke sebum en olie productie en verstoren het natuurlijk evenwicht. Doordat je haar gestript wordt ga je meer en meer diep voedende haarconditioners en oliƫn gebruiken om het evenwicht weer te herstellen wat van nature niet nodig is. Pak dus het probleem bij de basis aan en ga op zoek naar een natuurzuivere shampoo, vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten en andere synthetische bestanddelen. Natuurlijke reinigende vervangers in shampoo zijn kokosnootzeep, olijf olie zeep, cocamidopropyl betaine, behentrimonium methosulfaat(rapenzaadolie) en verschillende notensoorten. Te meer en sneller je shampoo schuimt in contact met water, te meer sulfaten er aanwezig zijn. GET YOUR HEAD BACK TO NATURE...

NATUUR ZUIVERE SHAMPOO TIPS:
Intelligent Nutrients HARMONIC HAIR CARE...
Natuurlijke shampoo van organisch geteelde ingrediƫnten voor alle haartypes. Brengt haar en hoofdhuid in balans, bezorgt frisse hoofdhuid, mooi glanzend natuurlijk haar, geeft volume en werkt ontstressend met unieke therapeutische blend. Na het uittesten van allerhande shampoos wereldwijd heeft de Harmonic shampoo eindelijk mijn hoofdhuidproblemen opgelost en zou niet meer zonder kunnen, elke wasbeurt ervaar ik de kracht van de natuur en geeft me een ontspannen gevoel met tintelend fris haar.
Harmonic Shampoo 444ml. € 27,00.
www.hotel-julien.com
John Masters Organics... BARE unscented shampoo...
Geurvrije shampoo combineert organische extracten van kamille, witte thee en jojoba olie om zacht te reinigen en haar en hoofdhuid in optimale conditie te houden.
236ml. € 18,80.
www.fruugo.be
John Masters Organics... Lavender Rosemary Shampoo...
Ph evenwichtige basis shampoo met organische lavendel en rozemarijn voor een perfect evenwichtige hoofdhuid en haardos.
1035ml. € 56,17.
www.fruugo.be
RAHUA...
Reinigt haar en hoofdhuid zonder natuurlijke beschermlaag aan te tasten, versterkt beschadigd haar, geeft volume, veerkracht en prachtige glans.
275ml. € 31,30.
www.biotylab.be
KEVIN.MURPHY MAXI.WASH...
Zuiverende detox shampoo die de kleur niet stript met een kruidenmix van limoen, munt en rozemarijn. Ontstresst en kalmeert hoofdhuid.
250ml. € 21,90.
www.kevinmurphy.be
GUAYAPI...
Poeder shampoo met unieke bestanddelen uit het amazone woud. Acerola, camu-camu en palo santo werken zuiverend, antioxidant en brengen extra zuurstof.
50gr. € 20,00.
www.biotylab.be
Intelligent Nutrients...PURELUXE Shampoo...
De luxe versie van HARMONIC shampoo met diep verzorgende bestanddelen voor de extra verzorging van droog, beschadigd, gekleurd haar. Met een luxueus heerlijk natuurlijk aroma.
444ml. € 33,00.
www.intelligentnutrients.be








Geen opmerkingen: