donderdag 9 oktober 2014

NO TO ANTI-FREEZE...YES TO PLANTS...

ANTI-AGEING CREAM...
Anti huidverouderende crèmes een wondermiddel tegen vroegtijdige huidveroudering??? JA, als je voor een zuiver plantaardige versie gaat, NEE, als je kiest voor een synthetische versie. Propylene glycol is een hoofdbestanddeel van anti vries en kan hoog toxisch zijn voor de huid en de gezondheid, toch zit dit in de meeste niet natuurlijke anti-ageing crèmes ( lees aandachtig de ingrediënten lijst) en kan huidbeschadiging in de hand werken en is toxisch voor de gezondheid. NO-antifreeze YES-plants.
Intelligent Nutrients Certified Organic Anti-Aging Moisture...
Een natuurlijke lichte moisturiser met hoge dosis anti-oxidanten en verzachtende bestanddelen. Abrokozenpit olie en saffloer olie herstellen de natuurlijke huid balans, verbeterd elasticiteit en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.
90ml. € 52,00. www.intelligentnutrients.be

ABSOLUTION Serum Solution + anti-ageing...
Super anti-ageing booster. Versterkt en hersteld de huid en werkt anti rimpel met acerola kers, maca, vitamine E, helichrysum en mineralen.
15ml. € 69,00. www.biotylab.com

REN Bio Retinoid Anti-Ageing Cream...
Revolutionaire dag crème met retinol resultaat zonder de schadelijke irriterende effecten van synthetische retinol. Geeft vitaliteit en energie aan de huid, werkt diep voedend en herstellend op rimpels, lijntjes en huidverslapping. Geeft een liftend en verstevigend effect. Bevat retinoid-analogue om collageen formatie te boosten, micro-algen om te liften en te versterken, en hyaluronzuur om de huid te hydrateren en voller te maken.
50ml. € 61,50. www.hotel-julien.com

TRILOGY Line Smoothing Day Cream...
Geconcentreerde botanische dag creme, herstelt en hydrateerd de huid en maakt rimpels en lijntjes glad. Hyaluronzuur, hydroxyproline en olijf, verminderen de tekenen van huidveroudering, verstevigen en verbeteren de huid elasticiteit.
50ml. € 38,00. www.biotylab.com

AVEDA Green Science  Firming Face Creme...
Krachtige plantaardige crème om de ouder wordende huid te vernieuwen, verstevigen, revitaliseren en te herstellen. Bevat vijg cactus welk intens hydratatie geeft en de natuurlijke collageen productie stimuleert. Lift de huid en gaat rimpels tegen.
€ 62,00 www.aveda.be

REN V-CENSE Youth Vitality Day Cream...
Multi-actieve dag crème om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Een actief planten complex maakt de huid gladder, zachter en goed uitgerust. Geeft energie en gaat rimpelvorming tegen. Vitamine C, wierook en boswelia zuur, ontspannen de gelaat spieren en reduceert expressie lijntjes en rimpels.
50ml. € 36,50. www.hotel-julien.com












Geen opmerkingen: