maandag 4 augustus 2014

HOT-SUMMER-DESTRESS-EXPRESS...

Droog haar, gespeten haarpunten, uitgedroogde huid, spanningen, stressgevoel, geïrriteerde hoofdhuid, trekkerige huid, jeuk?????

 Intelligent Nutrients
CERTIFIED ORGANIC DESTRESS EXPRESS HAIR&BODY OIL...
Hydraterende, verzorgende olie die hoofdhuid, haar en lichaam verzorgt en terug in evenwicht brengt. Geeft bescherming tegen stressvolle omgevingsfactoren en milieuverontreiniging. Geeft glans, voedt, verzorgt, herstelt en verkoelt. Verzacht pijnlijke spieren.Verlicht spanningen, versterkt het immuunsysteem en geeft rust. Olie op basis van argan, jojoba, castor, groene munt, rozemarijn, kardemom, kaneel, vanille, rode framboos, kamille, ravintsara en limoen. Therapeutische aromatische mix. Hair & body oil geeft super glans en conditie aan haar en huid.

Gebruik als verzorging om je haarpunten en lengten te hydrateren, of je hoofdhuid te behandelen tegen jeuk, schilfers en droogte, na bad of douche om je lichaam te herstellen van uitdroging en stressgevoel, op pijnlijke spieren, op kneuzingen en blauwe plekken, op pijnlijke kuiten en voeten, gebruik als nacht olie op je gelaat om intensief te hydrateren en te ontstressen, om droge of geïrriteerde plekjes op je lichaam intens te verzorgen, om een verhitte huid te verkoelen, om droge en ruwe nagelriemen te verzachten.

Hair & Body Oil 50ml. € 44,75.

www.intelligentnutrients.be

Geen opmerkingen: