dinsdag 19 augustus 2014

STRESS-FIX...

AVEDA STRESS-FIX body gamma is een verzorging voor het lichaam en de geest met het doel te relaxeren, verzorgen en stress te verbannen. Deze lijn is samengesteld uit pure aromatherapie van organische teelt. Lavendel, lavandin en salie, verdrijft spanning, brengt je geest tot rust en verwent je huid met heerlijk voedende en rustgevende bestanddelen uit de natuur. Stress-fix tovert je badkamer om in een luxueuze spa wereld.
STRESS-FIX Soaking salts...
Zink weg in een weldadig bad van suikers en mineraalrijk zout voor een diepe relaxatie en verzorging. Heerlijk ontstressend stress-fix aroma, huidverzachtend en verzorgend.
454gr. € 41,50.
STRESS-FIX body lotion...
Vochtinbrengende body lotion met stress-fix aroma en plantaardige verzorging om je huid in conditie te houden en een stressvrij gevoel te geven.
200ml. € 33,50.
STRESS-FIX body crème...
Zeer rijke en diep voedende crème met een unieke mix van zee-algen, shea butter en sunflower seed oil. Werkt huid herstellend, diep hydraterend en verzachtend, geeft 24 uur verzorging, reduceert stress.
200ml. € 44,00.
STRESS-FIX concentrate...
Intens geconcentreerd aroma om 'on the go' stress te verlichten en spanningen te reduceren. Aromatherapie in een handige rollerball applicator.
7ml. € 21,00.

www.aveda.be



Geen opmerkingen: