maandag 21 oktober 2013

CLEARCALM YOUR SKIN...

Puistjes, zwarte en witte puntjes, overmatige sebum productie, bacteriële imperfectie, hormonale imbalance, acne en onzuiverheden bestrijd je met het CLEAR CALM 3 gamma van REN.
Clear Calm 3 ig geformuleerd om alle onzuiverheden van het gelaat op een gezonde manier te gaan verzorgen en genezen, en bestrijd de oorzaken van een onzuivere huid op een niet agressieve manier.

Clear Calm Clarifying Clay Cleanser...
Een dagelijkse diep zuiverende reiniging crème met Franse klei, zink, salicine, meibloesem en manuka extract.
Ontstopt en verkleint huid poriën, kalmeert en verzacht, anti-microbaal en anti-bacterieel.
150 ml. € 28,00.

Clear Calm 3 Clarity Restoring Mask...
Super zuiverend huid masker om met een genezend effect op onzuiverheden van het gelaat. Verwijdert zwarte puntjes, acne en overmatige sebum productie op een natuurlijke wijze. Bestrijd de verspreiding van acne veroorzakende bacterie, vermindert roodheid, verzacht en kalmeert. Bevat sulfer, zink, calcium, zoethout, Franse klei, salicine en essentiële oliën.
TIP: dit masker kan je gebruiken als on the spot treatment om zo zwarte puntjes en acne op de neus of kin te verwijderen en te helen. Bij een opkomende puist leg je een dikke laag op de plaats om zo verdere uitbreiding te voorkomen en te genezen.
50ml. € 42,00.

Clear Calm Repleneshing Clarity Serum...
Verzachtend hydraterend gel serum om de onzuivere huid in evenwicht te brengen en comfortabel en rustig te maken. Vermindert roodheid, hyperpigmentatie en overmatige sebumproductie. Bevat zoethout extract, lingonberry, kamille en shea butter.
50ml. € 31,00.
www.hotel-julien.com
www.renskincare.com

Geen opmerkingen: