dinsdag 22 oktober 2013

FACE OIL...

Gelaat olie is een wonderbaarlijke manier om je huid jong en vitaal te houden, je huid in balans te brengen en dieper te voeden, beschermen en revitaliseren. Een huid olie breng je best s'avonds aan na het reinigen en masseer je goed in. Ook kan je s'morgens een druppel olie mixen met je natuurlijke dagcrème om een extra voedende en beschermende functie te geven. Vergeet ook je lippen niet mee in te masseren. Natuurlijke olie kan je gebruiken voor alle huidtypen van zeer droog tot vet en onzuivere huid. OIL IT UP...
Rosehip oil € 21,00.
TRILOGY rozenbottel olie...
Superfijne organische olie met krachtige anti-oxidanten en 80% essentiële vetzuren. Hersteld de huid, vermindert rimpels, verbetert gladheid en soepelheid, minimaliseert littekens.
www.biotylab.com
Bio Retinoid € 59,00.
REN bio retinoid anti-ageing concentrate...
Mijn ABSOLUTE favoriet... Een synergetisch complex van puur 100 % natuurlijke gewonnen vitamine A, provitamine A, omega 6 en 7 en retinoid analogue dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat, rimpels en huidverslapping bestrijd. Geeft een strakkere huid, mooie gezonde gloed en jong uitziende uitstraling.
www.hotel-julien.com
Addiction oil € 60,00.
ABSOLUTION addiction...
Herstellende gezicht olie brengt evenwicht met een schitterende cocktail van 27 natuurlijke oliën en bloesems. Rijk aan vitamine E en anti oxidanten. bevat pruim, primrose, madeliefjes, witte lelie, sesam, jojoba en helichrysum. Gaat droge, geïrriteerde huid tegen.
www.biotylab.com
omega 3 oil € 59,00.
REN omega 3 skin renewal oil...
Versterkende gelaat olie om de vochtbalans en elasticiteit van de huid te verbeteren. Activeert cel vernieuwing, geeft energie, reduceert huidveroudering. Bevat zuivere omega 3 uit plantaardig plankton en gold pleasure olie en vitamine A uit rozenbottel.
www.hotel-julien.com


Geen opmerkingen: