woensdag 23 oktober 2013

DETOX YOUR FACE...

Klei maskers zijn de ideale manier om je huid diep te reinigen, poriën te zuiveren en te detoxen. Klei zit boordevol huidvriendelijke mineralen en anti-oxidanten en heeft een huidzuiverende werking. De beste kleisoorten voor het gelaat zijn kaolin (Franse klei) of bentonite klei. Een klei masker kan je 1 x per week gebruiken om je huid grondig te zuiveren en werkt perfect om neus, kin en voorhoofd (t-zone) zuiver en vetvrij te behouden. Klei maskers zijn ideaal om de iets vettere mannenhuid rein en mat te houden. SAY HI TO A CLEAN SKIN...
AESOP masque 125gr. € 33,00.
AESOP parsley seed cleansing masque...
Zacht diep reinigend masker dat onzuiverheden verwijdert en poriën zuivert met kaolin klei, aloe, bentonite klei, primrose en lavendel. Maakt de huid zachter en soepel, fris en rein.
www.therecollection.com
KONJAC sponge € 8,90.
KONJAC sponge...
Unieke celachtige structuur van deze 100% natuurlijke alkalische spons gemaakt uit plantenvezels en Franse klei, stimuleert doorbloeding, verwijdert dode huidcellen en zuivert de huid poriën. Bestrijd bacteriën en overmatige talgproductie. Brengt PH zuurtegraad in evenwicht.
www.biotylab.com
AVEDA mask 125ml. € 32,50.
AVEDAdeep cleansing herbal clay masque...
Verkoelend heerlijk geurend masker absorbeert talg en verwijdert onzuiverheden met een unieke mix van klei en planten. Maakt de huid zuiver, glad en fris.
www.aveda.be
REN mask 50ml. € 32,00.
REN pore minimising detox mask...
Ontgiftend kleimasker om huid poriën te zuiveren en te vernauwen en onzuiverheden te verwijderen. Mineralen uit Franse klei trekt zwarte puntjes en onzuiverheden weg, elimineert dode huidcellen. Proteïne uit spirulina herstructureert de huid en promoot cel vernieuwing. Essentiële vetzuren uit rode thee maken de huid zacht en glad. Lavendel water verfrist en zuivert de huid.
www.renskincare.com
www.hotel-julien.com

Geen opmerkingen: