vrijdag 4 oktober 2013

HAIR OIL TREATMENT...

Plantaardige oliën worden al eeuwenlang gebruikt om ons haar en hoofdhuid in optimale conditie te houden en mooi glanzend sterk haar te bekomen. Een haar olie bad is de allerbeste manier om een gezond stevig haarbos te verkrijgen en hoofdhuidproblemen op te lossen. Natuurlijke oliën werken verzorgend, voedend en zijn van nature antiseptisch, anti bacterieel en antiviraal. Olie geeft extra vitamines en mineralen aan haar en hoofdhuid, verzacht irritatie, jeuk en droogheid. Versterkt het haar enorm en maakt het voller, dikker, soepel en mooi glanzend.
HOW TO...
Breng olie aan op de hoofdhuid en masseer deze los met ronddraaiende vingertoppen, startend in de nek naar voorhoofd toe om de bloedsomloop te stimuleren. vervolgens borstel je je haar alle richtingen uit om de olie te verdelen tot in de haarpunten. Dompel een handdoek in heet water, knijp deze uit en draai rondom je hoofd, laat volledig afkoelen en was je haren met een natuurlijke shampoo. Eens je dit ritueel gewend bent kan je niet meer zonder en je zal versteld staan van het resultaat.

FIJN HAAR: Granaatappel zaadolie.
Verbeterd flexibiliteit, soepelheid, revitalisering en maakt fijn haar voller en sterker.
DUNNER WORDEND HAAR: Rozemarijn olie.
Stimuleert de haar follikel is rijk aan ijzer, calcium en vitamine B. Werkt anti-aging en gaat haaruitval tegen.
DIK STUG HAAR: Olijf olie.
Diep conditionerend en ultra hydraterend. Vol van anti-oxidanten en omega 3. Verbeterd elasticiteit en herstelt glans en kracht.
KRULHAAR: Zoete amandel olie.
Hoge vitamine A, B en E waarde. Herstelt gespleten haarpunten, stimuleert circulatie en maakt soepel.
Droog haar: Avocado olie.
Excellente haar olie is rijk aan proteïne en aminozuren. Vitamine A, D en E. Maakt haar sterker, soepel en zacht.

Plantaardige olie koop je in natuurwinkels of bio shops. Kant en klare ' easy to use ' olie mixen koop je bij de kapper of beauty shop, hieronder mijn persoonlijke sellectie.
Beautifying oil 50ml. € 29,50.
AVEDA beautifying composition.
Werkt versterkend op haar en hoofdhuid. Hersteld vochtbalans, stimuleert doorbloeding met jojoba, rozemarijn en bergamot olie. www.aveda.be
Young.again 100ml. €35,10.
KEVIN MURPHY young.again.
Anti-aging wonderolie met Immortelle, paardekastanje, citrus en appel. Stimuleert celvernieuwing en geeft sterke bescherming. www.kevinmurphy.be
hair & body oil 50ml. € 44,75.
INTELLIGENT NUTRIENTS destress express hair & body oil.
Therapeutische kruidenmix van jojoba, argan, rozemarijn, kardemom en pepermunt ontstresst de hoofdhuid, zuivert en verfrist. Verlicht spanning, irritatie en jeuk.
www.intelligentnutrients.be
Granaatappel olie 100ml. € 18,49.
WELEDA granaatappel regeneratie olie.
Krachtige anti-oxidante olie werkt versterkend en voedend. Bevat granaatappel, sesam, macademia en jojoba olie.
www.weleda.be

Geen opmerkingen: