zaterdag 12 oktober 2013

NATURAL PERFUME VERSUS SYNTHETIC PERFUME...

Wat is het verschil?
Het grote verschil tussen natuurlijke parfums en synthetische parfums is de methode van maken. Natuurlijke parfums worden gemaakt uit natuurlijke isolaten welke getrokken worden van planten door een chemisch vrije manier zoals stoomdistilatie en koude persing.

Synthetische parfums worden artificieel aangemaakt om op planten te lijken en hebben niet de kracht van natuurlijke planten. Synthetische parfums kunnen huidirritatie, hoofdpijn en pigmentplekken veroorzaken.

Waarom natuurlijk kopen?
Synthetische parfums bevatten veel toxische stoffen zoals phthalaten, een chemische stof die gelinkt word als hormoonverstoorder en ontwikkelingsverstoorder. Dit is maar 1 voorbeeld.

Natuurlijke parfums zijn vrij van synthetische stoffen en geven iedereen een unieke persoonlijke geur terwijl synthetische parfums identiek ruiken bij iedereen. Natuurlijke parfums zijn gebaseert op eeuwenoude kennis van aromatherapie en hebben de kracht om je zinnen en gevoel positief te beinvloeden.

TIP: Persoonlijk raad ik aan om alleen organisch geteelde parfums op je huid te gebruiken maar wees altijd voorzichtig op gevoelige plekken. De beste parfum drager van ons lichaam is het haar, een natuurlijke vezel dat langer aroma's vast houd, let wel dat er niet teveel alcohol in zit, graanalcohol en dergelijke zijn ok. Eens je terug gewent bent om natuurlijke geuren te dragen is er geen weg meer terug en zal je gevoel en gemoed er alleen maar op vooruitgaan. FUME YOURSELF GREEN...




Geen opmerkingen: