donderdag 3 oktober 2013

SCRUB IT UP...

330ml. € 32,00.
REN guérande salt exfoliating body balm...
Dit is meer dan een gewone lichaam scrub, maar ook een rijke voedende balsem die smelt op de huid en deze zacht, soepel, glad en een mooie gloed geeft. De guérande zeezouten vol van natuurlijke mineralen, pollijsten zachtjes dode huicellen, grauwe en droge huid weg en laat de huid weer ademen en fris aanvoelen. De rijke balsem van pepermunt, basilicum, olijf, rozemarijn en amandel olie maken de huid zijdezacht, glad en soepel. Maakt de huid wakker met een fris tintellend gevoel.

HOW TO...
Deze scrub breng ik aan op mijn droge huid beginnende met de voeten en altijd naar boven toe werken in de richting van het hart (bloedsomloopstimulerend) Scrubben doe je met stevige trage knedende bewegingen zodat de balsem volledig wegsmelt en een perfecte werking geeft. Besteed extra aandacht aan je voetzolen, tenen, knieen, ellebogen. Het zeezout werkt helend op gevoelige plekken zoals psoreasis en eczema en kan je als treatment balsem gebruiken op regelmatige basis.
Een volledige body scrub doe ik om de 2 weken en dit is de enige manier om je huid jong, vitaal en goed geconditioneerd te houden. Het heeft geen nut om droge huid te behandelen met body cremes en olie als je de droge huid niet eerst verwijdert met een peeling, scrub of gommage. Na de scrub neem je een bad of douche om de zeezouten te verwijderen terwijl de olien op de huid blijven om te voeden en te verzorgen.

TEST...
Om te zien hoeveel droge huidschilfers jij hebt, neem een stukje transparante plaklint en kleef dit op je bovenarm of bovenbeen, druk aan en neem af, zo zie je hoeveel droge velletjes er op de tape plakken en is het tijd TO SCRUB IT UP...
www.hotel-julien.com

Geen opmerkingen: