maandag 28 oktober 2013

SOAP...

SOAP...
Je gelaat met zeep wassen is niet zo een goed idee, het heeft impact op de goede bacteriën van onze huid die dreigen overstelpt te worden door de slechte bacteriën die zorgen voor huid infectie, uitdroging en andere ongemakken. Ons lichaam draagt tot 2 kilogram goede bacteriën om onze huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en onze huid in evenwicht te houden. Dit is het natuurlijk eco-systeem van onze huid. Je gelaat dagelijks wassen met zeep stript je huid van de natuurlijke beschermlaag en voedende functie, maakt je huid droog, vlekkerig, fragiel, dunner en kan puistjes, ruwe plekken en eczema in de hand werken. Was jezelf dagelijks met een plantaardige crème, gel of schuim, vrij van detergenten, sulfaten en synthetische bestanddelen. Zo ga je minder verzorgende crèmes moeten gebruiken om je huid evenwicht te herstellen en gaat je huid er alleen maar gegarandeerd gezonder uit zien en voelen... SMILE...

TIP: Belangrijk is het on elke avond je gelaat te reinigen om zo alle pollutie en schadelijke stoffen te verwijderen waar je overdag mee in contact komt. TEST: ga avonds met een wit vochtig wattenschijfje over je gelaat en je ziet meteen wat ik bedoel...


MADARA purifying foam...
Diepzuiverende schuim maakt de huid grondig schoon en reinigt de poriën met st.janskruid, calendula, kamille en roos.
150ml. € 17,00.
www.biotylab.com
REN rosa centifolia foaming cleanser...
Zacht schuimende reiniger met rozenextract verwijdert vuil, vet en make up en laat de huid zacht, fris en nieuw aanvoelen. Met zuivere Rosa Centifolia en Rosa Damascena.
150ml. € 18,50.
www.renskincare.com
www.hotel-julien.com

INTELLIGENT NUTRIENTS anti-aging cleanser...
Gecertificeerde organische reiniging crème die het gelaat fris en goed gehydrateerd laat aanvoelen. Met appelsap dat exfolierend werkt en super anti oxidanten mix van intellimune complex. Hersteld natuurlijke huid balans.
90ml. € 39,95.
www.intelligentnutrients.be
www.mo-na.be
WELEDA amandel reiniging olie...
Milde amandel olie reinigt de huid grondig en beschermt natuurlijke huid bariere. Maakt de huid rustig en kalm en verzorgt de vochtbalans.
75ml. € 9,99.
www.weleda.com
AVEDA botanical kinetics purifying gel cleanser...
Frisse milde plantaardige gel reiniger. Het schuim verwijdert onzuiverheden, vet en vuil en normaliseert de huid. Op basis van essentiële oliën.
150ml. € 30,50.
www.aveda.be
www.mo-na.be

Geen opmerkingen: