zondag 9 maart 2014

ENERGETIC BODY OIL...

AVEDA BLUE OIL...
Balancing concentrate. Intens kalmerend, stimulerend, verfrissend en wakkermakend aroma van blauwe kamille en pepermunt welke ook de spieren ontspant en relaxeerd. In een handige rollerball om om plaatselijk te gebruiken en te masseren. Heerlijk om diep in te ademen als pepmiddel.
7ml. € 20,00.
www.aveda.be
AESOP BREATHLESS...
Elegant botanical treatment om het hele lichaam intens te hydrateren. Houterig aroma in een basis van zoete amandel, jojoba, macademia en orange oliƫn, maken de huid intens soepel en vitaal.
100ml. € 29,00.
www.therecollection.com
AVEDA ENERGIZING COMPOSITION...
Lichtgewicht hydraterende olie stimuleert de zintuigen met frisse revitaliserende lavendel, citronella en ylang ylang, in een zuivere jojoba olie basis. Werkt prikkelend op de zintuigen en neemt spanningen weg.
50ml. € 29,50.
www.aveda.be

Intelligent Nutrients Destress Express...
Pure essence elixir. Kant en klare stress verlichting met krachtige elixir verlicht spierpijnen en alle lichaamsongemakken. Unieke therapeutische mix van pepermunt, groene munt, ravintsara, cardemom, kaneel, framboos, limoen en vanille. Verkwikt, versterkt, maakt de geest rustig en heeft antibacteriƫle, antivirale en antiseptische eigenschappen.
9ml. € 39,95.
www.hoteljulien.com


Geen opmerkingen: