vrijdag 28 maart 2014

THE ROSE...

REN MOROCCAN ROSE OTTO...
Award winning moroccan rose otto van REN is een volledig verzorgingsgamma voor het lichaam ontworpen uit de zuivere puurheid van de damask rose uit de El Kallaa valei in Marokko. Moroccan Rose Otto is een hemelse ervaring voor lichaam en geest en tovert een blije glimlach tevoorschijn.

MOROCCAN ROSE OTTO SUGAR BODY POLISH...
Prep je huid lenteklaar met deze zachte exfolierende suikerriet body scrub die de huid zijdezacht maakt, hernieuwt met energie en een hemels gevoel nalaat.
Ruwe suikerriet scrubt dode en grauwe huidcellen weg, boost celvernieuwing en versterkt de huidbariere. Olijf en amandel olie hydrateert droge gevoelige huid. Paraguay en kola noot stimuleren microcirculatie, tonifieert de huid en geeft nieuwe vitaliteit.
330ml. € 49,00.
MOROCCAN ROSE OTTO FIRMING CREAM RICHE...
Super zijdezachte light body cream om zelfs de meest ruwe, droge en slappe huid terug in shape te brengen. Damask rozenolie geeft hydratatie en verzachting. Camelia en rijstkiem olie maken soepel en jong. Hyaluronzuur hydrateert zeer diep en intens. Hydroxyproline verstevigd de huid en verbetert huid elasticiteit.
200ml. € 42,00.

HOW TO: Met deze 2 top producten uit het moroccan rose otto gamma van REN maak je van de badkamer een paradijs op aarde en geeft je huid en zinnen een BOOST en een HAPPY SMILE.
-Scrub je zelf beginnende met je voeten en ga zo naar je bovenlichaam toe met ronddraaiende bewegingen altijd in de richting van het hart (stimulatie bloedtoevoer en ontgifting) neem hier rustig je tijd voor en spendeer extra aandacht aan ruwe plekken als voetzolen, elleboog en de knie. Laat ondertussen je bad vollopen en zink weg in het warme water, de suikerriet smelt weg op je huid en het heerlijke rozenaroma bedwelmt je met gelukzaligheid. Na ongeveer 20 minuten dep je je huid droog en breng je Moroccan rose otto firming creme riche aan voor een langdurige satijnzachte huid met een prachtige glow. Geef jezelf na dit ritueel een half uurtje rust met een kopje thee en spring dan in je nieuwe lente outfit, FEEL GOOD FACTOR 100%.Dit ritueel voer ik 1 tot 2 keer per maand uit en is het zaaaaaaaaaaaaligte moment voor mezelf.

MOROCCAN ROSE OTTO SUGAR BODY POLISH...
Geen zin om dit zelf te doen en laat je je liever verwennen? reserveer dan deze behandeling bij The SPA. De scrub gebeurt op een marmeren hot stone wat ook nog de spieren en botstructuur ontspant, gevolgd door een puur relaxerende slow motion body massage met Moroccan rose otto firming creme riche en moroccan rose otto oil. GLOWING & FEELING LIKE A ROSE...
Moroccan Rose Otto behandeling 90 minuten info op www.hotel-julien.com

ENJOY YOUR HEAVENLY GLOWING SPRING WEEKEND...

Geen opmerkingen: