zaterdag 22 maart 2014

MEN STUFF...

BIO4MEN...
Is een webshop gespecialiseerd in verzorgingsproducten van biologische en duurzaam geproduceerde cosmetica voor mannen. BIO4MEN heeft een uitgebreid aanbod van haarverzorging en styling, gelaatsverzorging voor alle huidtypen, bad en douche verzorging, aangepaste scheerproducten en natuurlijke zonnecrèmes. BIO4MEN verkoopt geselecteerde bio merken welke certificaten labels dragen waaronder Absolution, Lagona, World Wild Men, Green People, Spiezia Organics.
 Een mannenhuid heeft vaak een andere aanpak nodig, de huid van de man is dikker dan een vrouwenhuid, transpireert meer en verliest hierdoor meer vocht.

Lees zeker ook op de BIO4MEN website bij blog het artikel 'waarom biologische huidverzorging' waar je kan vinden wat je beter wel of niet gebruikt. REAL MEN GO GREEN...


GREEN PEOPLE...
Skin Guard Face Defence F15...
Natuurlijke zonnebrandcrème met biologische groene thee en citroengras. Geeft bescherming tegen uva:uvb stralen, waakt tegen rimpels, bevat krachtige plantaardige verjongende werkstoffen, rijk aan anti-oxidanten. Geschikt voor mannen met aanleg voor eczema, psoriasis, acne en huidoneffenheden.
50ml. € 20,95. www.bio4men.com
WORLD WILDE MEN...
Anti Aging Care...
Een verzorgende crème die de huid revitaliseert en de huid elasticiteit hersteld. Op basis van avocado, rijk aan vitamine A en D, jojobaboter, sterk hydraterend, herstellend en beschermend.
50ml. € 44,90. www.bio4men.com

Geen opmerkingen: