zondag 20 april 2014

EAT MORE CHOCOLATE...

CACAO EN ZWARTE CHOCOLADE = WONDERFOOD...
Cacao bonen bevatten 621 sterke anti-oxidanten welke de vrije radicalen bestrijden in ons lichaam die ziekte veroorzaken. Cacao bezit enzymen(serotonine, dompamine, PEA) welke depressie verlichten en zorgen voor een positieve mentale gezondheid en gevoel van welzijn. Cacao neemt angsten weg en geeft een natuurlijke energie boost.

Donkere chocolade is zeer hartvriendelijk, het helpt flexibiliteit van de bloedvaten te herstellen, voorkomt dat bloedcellen plakken aan de bloedvaten dankzij de flavonol. Zwarte chocolade helpt diabetes type 2 te voorkomen en gaat obesitas tegen. De sterke anti-oxidanten verlagen de bloedsuiker spiegel. De pure cacao in donkere chocolade bevat de sterkste flavonol ( oligomeric procyanidinis)
Cacao verlaagt het risico op een hart aanval en werkt kankerverwerend door de vele anticarcinogene stoffen welke negatieve oxidatieve stress en ontstekingen verdrijft.

Eet zwarte chocolade van minstens 70% cacao.
SO, EAT THAT EASTER BUNNY...

Geen opmerkingen: