donderdag 17 april 2014

KEEP IT CLEAN & GREEN...

GREEN CLEAN HOUSE...
Maak je huis blij met groene poetsmiddelen wat zelfs een positieve invloed heeft op onze algemene gezondheid en smile factor. Conventionele schoonmaakmiddelen komen uit de chemische industrie en zitten boordevol toxische stoffen welke gifstoffen in onze leefruimte en zelfs tot in ons lichaam brengen. Niemand wil een leefruimte vol met benzeen, ftalaten, triclosan, synthetische parfums en andere toxische stoffen, kies daarom voor de groene power waar je alleen maar blij van wordt.
Vermijdt antibacteriële zepen en schoonmaakmiddelen, deze zijn zeer populair in de media maar zitten echter vol met chemische gifstoffen als, triclosan(pesticide) ftalaten, benzeen, en vele andere ongezonde stoffen welke een nadelig effect hebben op onze algemene gezondheid en sterk verontreinigend zijn voor ons leefmilieu.

GROENE TIPS:

AZIJN...
Azijn is eigenlijk een wondermiddel, azijn is een zuur dat vet oplost. Gebruik azijn als wasverzachter, het maakt niet alleen je was zacht maar ontkalkt ook nog je wasmachine. Mix azijn met water in een spray flacon en je hebt een top allesreiniger om je badkamer, keuken, ramen, spiegels te laten schitteren. Azijn is ook nog eens schimmeldodend en laat geen geur na als het is opgedroogd + is ook nog eens spotgoedkoop.

CITROEN...
Is een natuurlijk ontvetting middel dat bacteriën en schimmels doodt en nare geurtjes neutraliseert. Leg een halve citroen in de oven of microgolf, laat stomen en was uit. Zelf ga ik met een halve citroen over snijplanken om deze zuiver en vrij van bacteriën te houden.

BAKSODA...
Natriumcarbonaat of schoonmaaksoda is een perfecte manier om te ontsmetten en te ontvetten, Hardnekkige vlekken op te lossen, zilver te poetsen en afvoeren te ontstoppen. Was je dampkap maar eens af met heet water en soda...
Soda gebruik ik ook als een zuiverend verzorgend voetbad met een zacht bevredigend resultaat en een besparing in de portemonnee.

TEA TREE OLIE...
Is een etherische olie gewonnen uit de theeboom en heeft de hoogste zuiverende, anti-bacteriële, anti-virale en schimmeldodende eigenschappen, tea tree verdrijft toxische stoffen uit je leefmilieu en laat een superzuiver fris aroma na. Doe een paar druppels tea tree olie bij je poetswater, in de wasmachine en zo gemakkelijk maak je je huis gezond, ziektevrij en blij. Ik druppel altijd een paar druppels tea tree olie op een wattenpropje, zuig dit op met de stofzuiger en heel je huis ruikt naar frisse theeboom.
ECOVER...
Is een Belgisch groen bedrijf dat natuurlijke schoonmaakmiddelen ontwikkeld sinds 1980 met plantaardige grondstoffen en slimme wetenschap zonder onnodige schadelijke stoffen, zelf ben ik al vele jaren fan van ECOVER en maakt mijn poets routine makkelijker en gezonder. Sommige bronnen melden dat plantaardige schoonmaakmiddelen niet zo effectief werken dan synthetische middelen, maar dat kan ik degelijk tegenspreken en ervaar het zeer positieve resultaat elke dag weer.
Wordt een ECOVERLOVER OP
www.be.ecover.com
HAVE A HAPPY HOUSE...





Geen opmerkingen: