zaterdag 5 april 2014

TAKE COMFORT...

Intelligent Nutrients NURTURE...
Start de paasvakantie in alle rust en 'Take Comfort' met NURTURE aromatic en total body elixir. Een multi functioneel aroma en olie ontworpen om u zich comfortabel te laten voelen, ontstresst de zenuwen, maakt de geest rustig en geeft een gevoel van welbehagen. Verzorgende kalmerende lavendel is gecombineerd met revitaliserende wortelzaadolie, regeneratieve zoete sinaasappel en de balancerende geur van geranium om een organische unieke melange te scheppen.
Chakra Zone: het hart centrum: liefdevol, verzorgend, blij.
Zintuig: tastzin.
Element: lucht.

In balans voelt u zich: barmhartig, verantwoordelijk, verzorgend, humoristisch, zorgeloos, in harmonie met uzelf en de planeet, onzelfzuchtig.
Uit balans voelt u zich: ondankbaar, hebzuchtig, boosaardig, praatzuchtig, insomnia, egoïstisch.

Het hartcentrum is  de bron van emotie van ouderschap tot compassie, liefde tot verzorging, tot aan de fysieke taak van het zuiveren van het bloed en het lymfesysteem: het hartcentrum zorgt ervoor.

Gebruik NURTURE aromatics spray als body mist, vernevel over het haar als zuiver aroma, spray over je beddengoed, kussens, auto, kleding, om een rustgevende liefdevolle sfeer te creëren. Persoonlijk spray ik de mist over mijn voetzolen, knieholten, armplooien, hartcentrum, nek en kruin, wat me een enorm intens bevrijdend gevoel geeft en frisheid To Go...

Gebruik NURTURE total anti-ageing body elixir als een voedende verjongende huid olie, om je huid in optimale rustige conditie te behouden, vochtbalans te herstellen, en een heerlijk geurlaagje te leggen. De zuivere castor olie heeft een laag moleculair gewicht , wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk opgenomen kan worden door de huid met een verzorgend en een verzachtend resultaat.

TIP: masseer de olie in op je hoofdhuid gedurende enkele minuten als een diep verzorgende ontspannende behandeling, was en conditioneer en sluit af met een wolkje NURTURE aromatics
mist. SMILE...
NURTURE aromatic 50ml. € 69,50.
NURTURE total body elixir 50ml. € 24,50.
www.hotel-julien.com


Geen opmerkingen: