vrijdag 4 april 2014

SPRING EXFOLIANT...

EXFOLIEREN...
Je gelaat exfolieren is het strippen van dode, grauwe huidcellen, zuiveren en vernauwen van de huidporien, overmatige sebumproductie reduceren en je huid fris en in optimale conditie te houden. Exfolieren doe je met aangepaste milde plantaardige maskers, tonics, lotions en gels.
Exfolieren is een extra zuivering van de opperlaag om deze in goede conditie te behouden en een jonge, frisse en vitale uitstraling te bekomen.Exfolieren vermindert onzuiverheden, zwarte puntjes, verstopping en acne. Let wel op dat in vele traditionele exfoliants vaak veel alcohol en agressieve schurende bestanddelen zitten welke de huid op termijn gaan uitdrogen en beschadigen... ALWAYS GO NATURAL...

REN glycolactic radiance mask...
Top seller, bio actief peelend huidmasker om de huidcomplexie dramatisch te vernieuwen. Verwijdert dode, grauwe huidcellen, reduceert lijntjes en rimpels, bestrijd huidverstopping, zwarte puntjes en onzuiverheden, geeft een instant zuivere, vitale glow. Bevat fruitzuren uit passievrucht, limoen, druif en ananas. Papaja enzymen bevorderen cel vernieuwing.
50ml. € 46,00.www.hotel-julien.com
JYB she's fresh...
Gezichtsbloesemwater. Een heilzame mengeling van Bulgaarse roos, hamamelis en oranjebloesem om te verkwikken en te verzachten. Zuivert de huid en vernauwt poriën, vermindert roodheid en geeft verfrissing.
150ml. € 22,50.
www.biotylab.com

 AVEDA outer peace foaming cleanser...
Zacht schuimende reiniger om onzuiverheden te verminderen, talgproductie onder controle te houden en je huid rustig te maken. Droogt de huid niet uit, houd deze mooi mat en werkt preventief tegen onzuiverheden.
125 ml. € 30,50.
www.aveda.be
AESOP tea tree leaf extract exfoliant...
Een droge mix van gemalen tea tree bladeren, notenschelpen en klei om de vermoeide huid te zuiveren en te polijsten. Om te mixen met je reinigingsgel of crème voor een extra zuivering en verfrissing.
€ 33,00.
www.aesop.com
REN clarimatte clarifying toner...
Alcoholvrije huid toner ontstopt poriën, verwijdert grauwe huid, zuivert complexie en reduceert overmatige sebumproductie. Houd de huid vrij van pukkeltjes en werkt anti-microbieel. Laat de huid zuiver en tintelend fris na.
150ml. € 25,00.
www.hotel-julien.com
AVEDA botanical kinetics exfoliant...
Aveda klassieker. Niet schurende zuiverende vloeistof. Verwijdert dode, grauwe huidcellen zodat een zachtere en reine huid te voorschijn komt. Plantaardige bestanddelen egaliseren de huid en houden deze vrij van onzuiverheden en overmatige sebumproductie. Vernauwt poriën.
150ml. € 30,50.
www.aveda.be

EXFOLIATE FOR CRISPY CLEAN SPRING SKIN...





Geen opmerkingen: