zaterdag 12 april 2014

THE POWER OF HONEY, HONEY...

HONING...
Wetenschappers ontdekken waarom honing de beste antibiotica is. Honing vecht infecties aan in het lichaam en gaat resistentie tegen van slechte bacteriën. Honing bevat zeer krachtige wapens waaronder polyfenolen, hydrogen peroxide en hebben een osmotisch effect om slechte ziekteverwekkende bacteriën te doden. Honing heeft de eigenschap om de formatie van biofilms te stoppen, deze slijmerige biofilms zijn bacteriën haarden waar ziekten in nestelen en waar het zijn gifstoffen loslaat wat ons ziek maakt. Honing zit boordevol super krachtige anti oxidanten en is ook nog eens anti viraal, anti schimmel en anti bacterieel, met deze eigenschappen is honing sterker dan conventionele antibiotica. Honing vecht zeer efficient tegen e.coli, staphylococcus urea en andere resistente bacteriën. Koop honing altijd in pure zuivere vorm en liefst van een lokale imker of natuurwinkel, de meeste commerciële merken zijn zo gefilterd dat het eigenlijk geen honing meer is maar vloeibare suikers.
Honing word al eeuwenlang gebruikt in beauty recepten en werkt perfect tegen gevoelige huid, huidirritatie, gebarsten lippen, zonnebrand, acne en pukkeltjes en is vocht herstellend.

TIP: Masseer pure honing in op kneuzingen, gebarsten droge lippen, littekens, puistjes, schilferige hoofdhuid, droge en ruwe huidplekken, psoriasis, eczema, schimmelinfectie en alle plekjes op je lichaam dat extra verzorging kan gebruiken.

HONING SCRUB: Goed voor de gevoelige, droge en geïrriteerde huid.
Mix 1 eetlepel ruwe rietsuiker met 1 koffielepel pure honing en een beetje olijfolie en citroensap tot een papje, scrub hiermee je gelaat en lichaam voor ongeveer 20 minuten en spoel af, dit verwijdert droge dode huidcellen, hydrateerd je huid, maakt zijdezacht en geeft een wondermooie gloed.

TIP: breng een toefje pure honing aan op een puist of pukkeltje om te zuiveren, roodheid te verminderen en de ontsteking te kalmeren.


Geen opmerkingen: