donderdag 17 juli 2014

FOOT RELIEF...

THE HEAT IS ON...
Opgezwollen voeten, pijnlijke enkels, vermoeide voetzolen, eelt, kloven, droge voeten???
Typisch probleempje op hete zomerdagen. Je voeten zijn onze hardste werkers en dragen ons lichaam heel de dag door, geef je voeten de verdiende aandacht en krijg zo mooie prachtige voeten en genees ze van deze zomerkwaaltjes.

TIP:
- neem s'avonds een voetenbadje in koel water met een handje zeezout en een paar druppels pepermunt olie. Weg vermoeidheid, weg verhit gevoel, weg opgezwollen voeten.
-Scrub je voeten om de 2 dagen met een natuurlijke zeezout scrub of suikerscrub, zo voorkom je ruwe droge huid, eelt en kloven en geeft je mooie frisse voetjes.
-als je een voetcrème aanbrengt, masseer deze stevig in op de voetzolen met ronddraaiende duimen, dit is een acupressuurmassage en geeft een energie boost.
-vergeet ook niet om zeer goed je nagelriemen in te wrijven, zo houd je deze soepel en zacht.
-Je kuiten en voeten inmasseren met pepermunt olie geeft een instant-relief en neemt vermoeidheid weg.

DR.ORGANIC FOOT & HEEL CREAM...
Diep indringende crème met manuka honing, aloë vera, olijf, propolis, vitamine E, en zink. Herstelt met intensieve hydratatie.
125ml. €8,89. www.essenza.be


DOUCES ANGEVINES ACHILLE FOOT LOTION...
Lotion met een krachtige plantencocktail die verhitte voeten verlicht en verfrist. Ideaal na het sporten, na een lange wandeling, en voor mensen die heel de dag recht staan. Bevat pepermunt, ricinus olie, vetiver, lavendel, citrus, echinacea, agave en kamper.
50ml. €28,00. www.biotylab.be


AVEDA FOOT RELIEF...
Verzachtende, verkoelende crème met actieve kruiden, exfoliërende fruitzuren en plantaardige oliën, zoals exjojoba en castor olie. Ontspant de meest vermoeide voetjes.
125ml. €30,50. www.aveda.be

Intelligent Nutrients Destress Express DRY SKIN THERAPY...
Zeer rijke voedende en helende balsem met biologische boters, kokos, ricinus, carnauba, intellimune zaad complex en een heerlijk pure aroma van pepermunt, groene munt en rozemarijn. Werkt diep vochtherstellend, verlicht pijn, en werkt genezend op eelt en kloven. Pure therapie voor de voetjes.
111ml. € 27,50. www.hotel-julien.com

HEVEA...
Verfrissende voetbalsem, verkoelt en verlicht vermoeide voeten met arnica, calendula, en een unieke mix van essentiële oliën. Baobab en shea butter maken je voeten zijdezacht, soepel en glad. Frisse groene munt aroma.
50ml. €27,00. www.biotylab.be


Geen opmerkingen: