maandag 21 juli 2014

SUMMER ANTI-AGING FOOD...

Het is het seizoen van heerlijk vers fruit 'EAT IT' deze geven je lichaam een boost van vitamines, anti-oxidanten en energie maar houden ook je huid jonger, frisser en gaan huidveroudering tegen. Eet elke dag een portie verschillende soorten fruit om je conditie en huid in topvorm te houden en lees hieronder wat het doet voor je huid en welzijn. EAT IT...
Wortelen, Perziken, Abrikozen...
EAT IT: citrusvruchten en groenten zijn pure bronnen van beta-caroteen dat in het lichaam wordt omgezet tot vitamine A, welke droge huid, schilferige huid voorkomt en lijntjes en rimpels reduceert.
Tomaten...
EAT IT: tomaten zijn rijk aan lycopeen, een krachtige anti-oxidant welke bescherming geeft tegen huidveroudering en huidbeschadiging (UV) geneest.
Olijven en olijfolie...
EAT IT: Bevat anti-oxidanten zoals vitamine E welke bescherming geeft tegen de vrije radicalen in ons lichaam (oorzaak van vroegtijdige huidveroudering) en hydratatie boost.
Kersen, Granaatappel, Blauwe Bessen...
EAT IT: Uit recent onderzoek is gebleken dat de anti-oxidanten in deze vruchten de collageen afbraak tegen gaan en bescherming geeft tegen rimpelvorming, huidverslapping en de huid hydrateerd, met de hoge dosis vitamine C in deze vruchten.

NOOT: Heel veel van deze vruchten worden in concentratie verwerkt in natuurlijke plantaardige cosmetica om huidveroudering tegen te gaan en welke mooie bevredigende resultaten afleveren, door dagelijks porties vruchten te eten ga je je huid nog een extra anti-aging boost geven en vitaliteit promoten. Wie wil er nu niet een perzikzacht velletje...EAT IT.



Geen opmerkingen: