woensdag 23 juli 2014

SCENTED BY NATURE...

HOT-SUMMER...
Heerlijk fris geurend, zwoele zomeravonden, tintelende verkoeling, tropische verleiding, HAPPY SMELL...
Aromatiseer je body & soul tijdens deze heerlijke zomermaanden met de pure kracht en schoonheid van de natuur, verfris je zinnen, verkoel je lichaam en straal sensualiteit uit.

DANGER!!! pas op met synthetische parfums, deze bevatten zelfs gevaarlijke bestanddelen en kunnen allerlei allergische huid reactie's teweegbrengen (pigmentvlekken, huiduitslag, allergie, droge geïrriteerde plekken, hoofdpijn en misselijkheid)

Gebruik steeds natuurlijke plantaardige parfum, eau de toilette of parfumolie. Als deze in een alcoholbasis zit, kijk dan uit dat het een natuurlijke basis is, bv. graanalcohol. Spray best geen parfum op je huid en vermijd contact met de zon. Vernevel je aroma lichtjes op je kleding en je haren. Haar is een vezel en daardoor DE ideale drager voor parfum en aroma. Hieronder volgen mijn favoriete HOT-SUMMER-SCENTS om mijzelf in de perfecte MOOD te brengen. ENJOY...

Intelligent Nutrients AROMATICS NURTURE...
Optimaal comfort, alsof in in een bedje van lavendel lig. Zuiver organisch geteelde kalmerende lavendel, revitaliserende wortelzaad olie, regeneratieve sinaasappel olie en balancerende geranium.
Een heerlijke en eerlijke mix met harmonie voor de natuur en mijn absolute aanrader voor de zomer.
TAKE COMFORT & ENJOY.
50ml. € 69,50. www.hotel-julien.com

AVEDA PURE-FORMANCE MEN...
Aroma spray met een rijke kruidige verfrissende en energiegevend mix van kunzea, citrus, groene munt, vetiver en lavendel. HERBAL BOOSTING.
50ml. €50,00. www.aveda.be

 AESOP MARRAKECH ...
Voor zwoele sensuele zomernachten, een potent en puur aroma van kruidnagel, sandelhout en cardemom, tovert je om tot een mysterieuze zaligmakend gevoel.
MYSTIC BLISS.
10ml. €75,00. www.therecollection.com


AVEDA ANCIENT ATTAR...
Pure fume spirit. Bedwelmende combinatie van de delicate roos en frisse mystieke neroli, welke zuivere harmonie en rust brengt.
HARMONIC LOVE.
30ml. €50,00. www.aveda.be

Intelligent Nutrients AROMATIC ATTUNE...
Op zoek naar instant verfrissing en verkoeling? Deze zachte frisse harmonie tussen het verstand en het lichaam schept evenwicht en kalmeert. Harmonically made pepermunt, ravintsara, roos, geranium, petitgrain, vanille en vetiver, stimuleren de geest, versterkt en maakt rustig. Dit zalig verfrissend aroma spray ik in mijn nek, knieholtes en elleboogplooien voor een verkoelend effect.
CRISPY COOL.
50ml. € 69,50. www.hotel-julien.com

PS. ENJOY SUMMER & SMELL GREAT...






Geen opmerkingen: