dinsdag 1 juli 2014

HOT HAIR...

Intelligent Nutrients HARMONIC CONDITIONER...
Anti aging haar conditioner boordevol met plantaardige anti-oxidanten en een heerlijk verfrissend ontstressend aroma. Deze conditioner doet alles en is een ideale reispartner. Fantastisch relaxerend en verkoelend om je gelaat mee te wassen, perfect als scheercrème, en je kan er zelfs je haren mee wassen in de plaats van shampoo. Heerlijk als verkoelende balsem op zonnebrand. Zuiver van toxines, gluten vrij, organisch geteelde planten.
444ml. € 29,00.
www.hotel-julien.com

Intelligent Nutrients HAIR SHINE...
Verzorgende en beschermende haar spray op zuivere plantenbasis. Geeft het haar een instant super glanzende boost, maakt soepel en gladder, neemt pluis weg en geeft bescherming tegen milieuverontreiniging. Geeft drog, grof en krulhaar een instant sex apeal. Maakt het haar hot & happy.
100ml € 29,00.
www.hotel-julien.com
Intelligent Nutrients DESTRESS EXPRESS HAIR & BODY OIL...
Therapeutische mix van krachtig helende en super ontstressende oliën. Verlicht spanningen, anti-septisch, anti-bacterieel, anti-viraal, brengt hoofdhuid, haar en lichaam in evenwicht en geeft je een zuiver opwekkend aroma. Masseer in op alle plekjes waar je stress voelt voor onmiddellijke relaxatie, gebruik als pre-shampoo voor een stress vrij hoofd.
50ml. € 44,75.
www.hotel-julien.com


ENJOY YOUR HOT HAIR...

Geen opmerkingen: