maandag 7 juli 2014

SUMMER FRESH FACE...

Zomers fris gelaat...
Tijdens de zomermaanden is het belangrijk om je gelaat op een aangepaste manier te zuiveren, je gelaat staat meer bloot aan de elementen, je zweet meer, en komt meer in contact met pollutie en milieuverontreiniging. Neem de tijd om je huid grondig te reinigen zodat je verzorging producten ook beter hun werk kunnen doen, een goed gereinigde huid legt de basis van een mooie gezonde huid. Het meest belangrijke is om je gelaat s'avonds goed te reinigen omdat deze gedurende heel de dag in contact komt met allerlei stress factoren en vuil. A CLEAN FACE = A HAPPY FACE.

Intelligent Nutrients PLANT STEM  CELL SCIENCE PUTIFYING CLEANSING GEL...
Reinigt, verkoelt, zuivert en brengt talgproductie in evenwicht, verfijnt poriën met plant stem cell technologie, marine suiker algen en het krachtige intellimune anti oxidanten complex. Heerlijk zinnenprikkelend aroma.
97ml. € 41,00. www.intelligentnutrients.be
JYB ARE YOU CLEAN? FACE GEL CLEANSER...
Frisse gel textuur gelaat reiniger wordt een zachte melk eens gemengd met water. Reinigt grondig en zuivert met een zacht resultaat. Bevat macadamia, vitamine E, en oranjebloesem.
150ml. € 32,50. www.biotylab.com
AESOP FABULOUS FACE CLEANSER...
Gelaat reinigende gel op olijf basis, geeft exceptionele zuivering zonder te strippen. Ideaal voor droge en gevoelige huid. Bevat bergamot, kamille, aloe, rozemarijn en zeezout.
100ml. € 27,00. www.therecollection.com
REN CLEARCALM 3 PURIFYING CLAY CLEANSER...
Een bijzondere diep reinigende gelaat reiniger met een kalmerend resultaat. Behandelt vuil, overmatige sebum productie, roodheid, acne, onzuiverheden, ontstopt poriën en verkleint poriën. Anti bacterieel met Franse klei, zink, meibloesem en manuka honing.
200ml. € 26,00. www.hotel-julien.com
AVEDA ENBRIGHTENMENT BRIGHTENING CLEANSER...
Kokosnoot basis gelaatsreiniger om op een milde manier doffe, vale en grauwe huidcellen te verwijderen. Heldert de huid op en laat ze stralen. 100% natuurlijke brightening blend.
125ml. € 31,00.






Geen opmerkingen: