dinsdag 27 mei 2014

AHA...

AHA, Alpha Hydroxi Acid...
Glycol zuur is een behandelingsmethode voor huidaandoeningen zoals, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, littekenweefsel, doffe grauwe huid en verouderde huid. AHA zijn natuurlijke organische zuren uit rietsuiker en fruit welke de collageen en elastine vezels activeren, de zuren verzachten de tussencelstof in de hoornlaag en dringt dieper door in de lederhuid om daar bindweefsel productie te activeren. AHA geeft een indrukwekkende vernieuwing en verfrissing van de huid. AHA heeft het vermogen vocht vast te binden in de huid.

Ik raad het gebruik van AHA aan als een treatment detox kuur voor je huid, bijvoorbeeld in het voorjaar en het najaar. AHA kan je plaatselijk gaan gebruiken om littekens te verminderen, pigment en ouderdomsvlekken te egaliseren en een doffe matte huid een opfrisbeurt te geven. Let wel dat je AHA van zuiver natuurlijke oorsprong is, de synthetische variant kan je huid schade aanbrengen en overgevoelig maken.
REN RESURFACING AHA CONCENTRATE...
Een geconcentreerd huidserum om de huid te vernieuwen met een jonge frisse glow. Promoot celvernieuwing en maakt de huid jonger, gladder, zachter, meer zuiver en helder en vitaal. AHA concentrate geeft je huid een peeling zonder dat je moet schuren. Deze gel geeft een tintelende sensatie en voel je werken op je huid.
AHA concentrate geeft je huid een super boost met opmerkelijke resultaten.

BIO-EXTRACTS:
Een complex van glycolic, lactic, tartaric en citroen zuren uit ananas, limoen, druif, passie vrucht, ontstopt de huid, verwijdert droge huidcellen, vermindert lijntjes, pigmentvlekken, zuivert poriƫn.

Gebruik AHA concentrate een 5 tal weken na elkaar in het voorjaar en het najaar als een kuur met een fantastisch resultaat.
30ml. € 45,00.
www.hotel-julien.com

Geen opmerkingen: