zondag 25 mei 2014

SUNDAY RELAXATION = BEAUTIFICATION...

ZONDAG RUSTDAG...
En ook tijd om je huid eens te verwennen, rust, relax en ontspanning heeft niet alleen een positieve invloed op je lichaam, gezondheid en gemoed, maar werkt ook diep tot in elke cel van je huid.
Geef je huid eens een oppepper met extra hydratatie, scrub die grauwe dode huidcellen weg, smelt stress weg in een heerlijk geurend aroma bad, detox en ontspan je hoofdhuid met een massage, verwen je gelaat met een fris maskertje en geniet er van, o ja, je word er ook nog mooier van. ENJOY...

RELAX TIP: verwen jezelf of je partner met een volledige massage met plantaardige olie ( amandel, jojoba, druivenpit, sesam, macademia) mix er ook wat druppels van je favoriete essentiële olie door, en begin met je voeten en ga zo door over je gehele lichaam altijd in de richting van het hart toe, masseer ook je gelaat en hoofdhuid mee voor een optimaal resultaat, zink weg in een warm bad en eindig met een lauwe douche. Onderneem een fietstochtje of een bos wandeling om ook je huid met een extra portie zuurstof te verwennen.

RELAX TIP: je voeten zijn je hardste werkers, voetenverwennerij brengt heel je lichaam tot relaxatie en geeft je nieuwe energie. Voetbadje: doe een handvol zeezout, fleur du sel, himalaya zout in een teil of badje, relax je voeten hierin voor ongeveer 20 minuten, scrub je voeten met een plantaardige scrub, peeling of gommage, masseer je voeten in met een hydraterende crème of olie en besteed extra aandacht aan je voetzolen, klaar voor een zondags wandeltochtje.

RELAX TIP: jeukerige hoofdhuid, slap dof haar, kopzorgen??? ontspan je hoofdhuid met een olie badje, masseer plantaardige olie ( olijf, amandel, jojoba, sesam, druivenpit, noten olie) in op je hoofdhuid met ronddraaiende vingertoppen, begin in de nek partij en ga zo naar de slapen toe, borstel stevig je haren alle richtingen uit (neemt spanning en stress weg) draai er een hot-towel omheen en relax tot deze is volledig afgekoeld, was en conditioneer je haren en eindig met koel water. Show-of je glanzende haardos en laat ze wapperen in de wind.

RELAX TIP NO. 1: tijd nemen om jezelf te verzorgen en ervan te GENIETEN...

HAPPY SUNDAY...

Geen opmerkingen: