donderdag 29 mei 2014

SAY NO TO MICROBEADS...

MICROBEADS...
Zijn minuscule plastic korreltjes in gelaat en lichaam scrubs om het schurende, gommende en exfolierende effect te verkrijgen in klassieke schoonheidsproducten. Deze komen terecht in het zeewater en zo in het visbestand en zo weer terug in ons lichaam. Klassieke merken en bedrijven staan wereldwijd onder druk om deze te verwijderen uit hun scrubproducten en vele hebben bericht om gezondere alternatieven te gaan gebruiken, dit is echter een zeer langzaam proces en kan nog jaren duren voor je hier de resultaten van merkt. Er zijn zoveel natuurlijke, gezonde alternatieven om je te scrubben, Peelen en te gommen. Ruwe rietsuikers, bamboe, amber, jojoba korrels, zee zouten, walnootschillen, gedroogde kruiden, puimsteen, zijn natuurlijke scrubbers die ook nog eens een verzorgend en voedend resultaat opleveren voor onze huid en ons dierbaar leefmillieu niet belasten, dus zeg NEE tegen de plastieken scrub en GO GREEN with only GOOD stuff...
REN GUERANDE SALT EXFOLIATING BODY BALM...
Zeer zachte smeuïge body balsem scrub om droge ruwe en grauwe huidcellen te verwijderen en de huid te voeden, hydrateren en versoepelen met Toscaanse olijf, basilicum olie, rozemarijn olie en tintelende pepermunt olie.
330ml. € 24,00. www.hotel-julien.com

REN MICRO POLISH CLEANSER...
Twee in een formule voor diepte reiniging en zachte exfoliatie van het gelaat. Micro fijne amber korreltjes verwijderen dode huidcellen en geven nieuwe energie. Papaya reduceert roodheid, ananas ontstopt poriën en vernieuwd huidoppervlak. Een instant oppep beurt voor je gelaat.
150ml. € 26,00. www.hotel-julien.com
AESOP GERANIUM LEAF BODY SCRUB...
Frisse huidvernieuwende body peeling met polijstende bamboe en puimsteen en stimulerende gel-basis planten olie.
170ml. € 30,00. www.therecollection.com
RAINPHARMA BRIGHTENING FACE SCRUB...
Zachte scrub met jojoba korreltjes om dode huidcellen los te schuren zonder deze te beschadigen. Laat een gladde, soepele en heldere huid na.
100ml. € 26,95. www.rainpharma.com
AVEDA SMOOTHING BODY POLISH...
Body scrub met uiterst fijngemalen walnootschil, kelp, aloë, lavendel en kruiden extracten om op een milde manier vuil en dode huidcellen te verwijderen. Maakt egaal en geeft glans.
250ml. € 33,50. www.aveda.be www.mo-na.be
AVEDA TOURMALINE CHARGED RADIANT SKIN REFINER...
Cremige gelaat scrub met klei en bamboo extracten om te zuiveren en glad te maken terwijl tourmalijn mineralen en mango boter voeden en verzachten.
100ml. € 41,00. www.aveda.be www.mo-na.be
WELEDA BERKEN DOUCHEPEELING...
Zachte natuurlijke peeling met parels van bijenwas en carnauba was en hydraterende ricinusolie. Zuivert, verfrist en verstevigd de huid.
150ml. € 9,99. www.weleda.be







Geen opmerkingen: