dinsdag 20 mei 2014

LET'S GO COCO...

KOKOSNOOT...
De kokosnoot bevat de meest gezonde olie voor ons lichaam en gezondheid. Kokos werkt anti-bacterieel, anti-viraal, ontsteking remmend, schimmelwerend, bevordert de opname van vitamines, mineralen en aminozuren in ons lichaam, promoot een gezond sterk hart, onderhoud cholesterol, stimuleert metabolisme, verstevigd spieren en geeft een energie boost.
KOKOS OLIE...
Kokos olie word heel vaak in natuurlijke cosmetica verwerkt om zijn diep genezende en verzorgende krachten, maar je kan kokos olie ook puur gebruiken. Het is een van de meest verzachtende verkoelende olie en kan je huid dramatisch verjongen. Kokos olie werkt diep hydraterend, reduceert rimpels, psoriasis, eczema en dermatitis. Verzorgt de meest ruwe droge huid, verbetert huid elasticiteit en werkt helend op beschadigd huid weefsel. Werkt huid vernieuwend en herstellend. Kokos olie zit boordevol essentiële proteïne en is uitermate geschikt voor massages, haar en hoofdhuid verzorging en verjongende gelaat verzorging. Kokos olie kan je gebruiken om wonden en schaafwonden te genezen en te herstellen.
TIP: gebruik kokos olie als scheerolie, make up remover, na een zonnebad en op een geïrriteerde gestresseerde huid. SO LET'S GO COCO...


Geen opmerkingen: