zaterdag 24 mei 2014

CLEAN UP YOUR HAIR...

NATURAL HAIR CARE...
Je haar wassen en verzorgen is een dagelijkse bezigheid waar we te lichtjes mee omgaan, er zijn zoveel shampoo's en conditioners op de markt dat we niet meer weten welk product nu echt wel goed is voor onze gekoesterde haardos. Vele mensen klagen dan ook over allerhande haarproblemen (droog, beschadigd, haaruitval, jeuk, irritatie, schilfers, dof haar, enz) en zoeken we naar allerhande vaak dure middelen om dit op te lossen, begin bij de basis en onderzoek of je shampoo zuiver is zonder al die ingewikkelde chemie die onze haren echt niet nodig hebben. Voor de meeste mensen is het even wennen om met een zuivere shampoo aan de slag te gaan, maar na een tijdje voel je een opmerkelijk verschil aan je haren en hoofdhuid en besef je hoe echte haren aanvoelen, in 1 woord: SEXY.

Sulfaatvrije shampoo is een beleving en een' back to nature' gevoel. Sulfaten zijn synthetische schuimopwekkers die garant staan voor de meeste hoofdhuid en haar problemen en hebben we echt niet nodig. Parabenen, parfums, siliconen en andere synthetische ingrediƫnten geven ons alleen maar kopzorgen, ban ze uit je badkamer. CLEAN UP YOUR BATHROOM=CLEAN UP YOUR HEAD...

Ik was nu een jaar mijn haren sulfaat vrij en ben eindelijk verlost van jarenlange jeuk en schilfer problemen, soms was ik mijn haren gewoon met conditioner, waar ik trouwens ook mijn gelaat mee was en een heerlijk gevoel geeft van frisheid en vrijheid.

Zuivere natuurlijke plantaardige haarverzorging vind je bij Intelligent Nutrients, REN, John Masters, Weleda.

REN  OAT AND BAY CONDITIONING SHAMPOO...
Zachte natuurlijke shampoo met milde reiniging uit haver en bio-actieven van laurier ( stimulerend) en limoenolie ( zuiverend) 100% natuurlijk, sulfaat vrij en bevat geen detergenten of synthetische bestanddelen. Bevat kokos, lavendel, aminozuren, bergamot en sinaasappel.
100ml. € 9,50.
300ml. € 19,00.
www.hotel-julien.com
 REN PRO-VITAMIN HAIR CONDITIONER...
Diep hydraterende verzorgende haar conditioner met bio-actieve ingrediƫnten om je haren zacht, soepel, glanzend en zijdezacht te maken. 100% natuurlijk, vrij van synthetische bestanddelen.
Bevat jojoba olie, druif, limoen, lavendel, sinaasappel bloesem, bergamot en laurier.

TIP: Extra diepe verzorging nodig? breng na het wassen conditioner aan op je hoofdhuid en haar, masseer met je vingertoppen je hoofdhuid, kam door in alle richtingen, draai een HOT TOWEL om je hoofd en spoel af met koel water na 10 minuten. STARSHINE...
100ml. € 9,50.
300ml. € 19,00.
www.hotel-julien.com

www.intelligentnutrients.be


Geen opmerkingen: