donderdag 22 mei 2014

BUGS OFF...safe on...

Intelligent Nutrients...
De stekende beestjes komen er aan, verdrijf ze zonder de planeet te vergiftigen met de gecertificeerd organische mix van Intelligent Nutrients. Non-toxic, safe & skin loving...


IN BUG REPELLENT SERUM...
Een zuiver natuurlijke parfum olie om mensen aan te trekken en stekende beestjes weg te houden. Insecten afstotende samenstelling van fleurige geranium, verfrissende pepermunt en kruidachtig citroengras, gecomplementeerd met warme en houtachtige noten van ceder en kruidnagel, citroen en citronella zorgen voor volheid en een plezierige aromatische ervaring. Huidvriendelijke combinatie van oliĆ«n (sojaboon olie, sesam olie, castor olie, cederhout schors olie) verzorgen  en voeden de huid.
Masseer in op je lichaam en je haren om vervelende insecten op een afstand te houden.
100% vrij van chemische stoffen en child-proof.
PERFUME SERUM 55ml. € 24,50.

IN PERFUME SPRAY...
Verfrissende hydraterende spray met de heilzame therapeutische mix om stekende beestjes weg te houden. De zachtaardige samenstelling zorgt ervoor dat dit product veilig is om meermaals te gebruiken zonder irritatie te ondervinden. Werkt tegen muggen, wespen, vliegen en motten.
Spray over je lichaam, je haren, je beddengoed, kussens, enz. Ideaal om in een aroma verdamper je leefruimte insecten vrij te houden.
PERFUME SPRAY 100ml. € 26,50.
Shop Intelligent Nutrients bij www.hotel-julien.com
 


Geen opmerkingen: