dinsdag 13 mei 2014

SOOTHING CAMOMILE...

KAMILLE...
Kamille is bekend om zijn huid verzachtende, verfrissende, verkoelende en uiterst kalmerende werking. Producten met kamille extracten zijn het meest geschikt voor gevoelige huidtypes, huidirritatie, onzuivere huid en gestresseerde huid. Hier volgen mijn favorieten op basis van kamille.
REN EVERCALM GENTLE CLEANSING GEL...
Super zachte was gel voor het gelaat om de meest gevoelige huid te reinigen en te kalmeren zonder discomfort. Op een basis van kamille bloesem water.
150ml. € 19,50. www.hotel-julien.com
REN EVERCALM GLOBAL PROTECTION DAY CREAM...
Beschermende, voedende, kalmerende dagcrème om de meest gevoelige huid in top conditie te houden en de overgevoelige huid te verminderen, reduceert roodheid en hitte gevoel. Op basis van kamille bloesem extracten.
NOTE: Dit is mijn allereerste REN product dat ik gebruikte 14 jaar geleden en is nog steeds het originele recept van weleer, zijdezacht en geeft een mooie glow.
50ml. € 32,50. www.hotel-julien.com
AESOP CHAMOMILE CONCENTRATE ANTI-BLEMISH MASQUE...
Masker om de gevoelige en onzuivere huid te verzorgen en te kalmeren. Klei en  kamille extract zuiveren poriën, bestrijd puistjes en vermindert irritatie door overgevoeligheid. Ideaal als 'on the spot' treatment op pukkeltjes en acne.
60ml. € 41,00. www.aesop.com
AVEDA CAMOMILE SHAMPOO & CONDITIONER...
Een klassieker in het AVEDA gamma, zeer zachte shampoo en conditioner met kamille extracten om blonde haren en highlights een verhelderende, illuminerende boost te geven. Werkt verzorgend op gevoelige haren en hoofdhuid.
Shampoo 1 liter € 44,00.
Conditioner 250ml. € 29,50. www.aveda.be
AROMATHERAPY ASSOCIATES...
De-stress mind bath oil. Rustgevende ontspannende bad olie met als top bestanddeel kamille extracten om een diep ontspannen gevoel na te laten voor lichaam en geest.
55ml. € 49,00. www.cosmeticary.com
HYDRA CALM FACIAL...
Gelaat verzorging treatment om de gevoelige geïrriteerde en gestresseerde huid weer in evenwicht te herstellen en te versterken met het REN EVERCALM gamma en zachte effleurage massage.
60min. € 66,00.
The SPA Hotel Julien
www.hotel-julien.com





Geen opmerkingen: