maandag 9 juni 2014

BASIC OIL...

MACADAMIA OLIE macadamia ternifolia...
Word koudgeperst uit de noten van de macadamia boom uit Australiƫ, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika en heeft een lichte hazelnoot geur. De unieke eigenschappen benadert zeer dicht het natuurlijke huid sebum en word daardoor goed opgenomen door de huid. Macadamia olie bevat hoge concentratie ontsteking remmende werkstoffen en is heilzaam voor de ontstoken huid, huid irritatie, droge ruwe huid, gevoelige huid, schilferige, beschadigde huid. Macadamia olie is een zeer zachte en hydraterende olie, niet vet, geeft bescherming en verzorging aan de rijpere huid, werkt celregenererend en geeft een zonnebescherming factor 3 tot 4. Macadamia olie wordt puur gebruikt bij eelt, rimpels, droge huid, irritatie, haarproblemen, gespleten en droge haarpunten. Is ideaal om de rijpere huid te voeden en verzorgen en als anti-ageing gelaat olie. Bevordert stofwisseling en gaat het verhoorning proces tegen. Macadamia bevat vitamine E, A en B, mineralen en een hoge concentratie aan palmitoine zuren.
TIPS:
-Pure macadamia olie kan je perfect gebruiken als een anti-ageing nacht serum om rimpels, fijne lijntjes en huidveroudering tegen te gaan, werkt helend op de huid. Masseer s'avonds na het reinigen een paar druppels macadamia olie in op het gelaat en hals.

-Macadamia is een wondermiddel in de haarverzorging, geeft diepe hydratatie en voeding, werkt herstellend, maakt zijdezacht en glanzend. Masseer een paar druppels in op de hoofdhuid, haar lengte en punten, borstel door in alle richtingen (bloedstimulatie en zuurstof opname) draai en een hot towel omheen en laat volledig afkoelen, was en conditioneer je haren. Je kan deze olie ook de volledige nacht laten inwerken voor diepere conditionering.

-Masseer een druppeltje macadamia olie in op ruwe huidplekjes, rimpels, nagels, zonnebrand, om te helen, herstellen en te voeden.



Geen opmerkingen: