zaterdag 21 juni 2014

SUMMER STARTS TODAY...

SUMMER SKIN-TIME...
Maak je huid zomerklaar met een professionele gelaat verzorging. Intense gelaat massage met 'Tsubo' drukpunttechnieken versterkt bot structuur, gelaatsspieren en zorgt voor ondersteuning van de huid, terwijl geselecteerde REN producten hun werkzame bio-actieve stoffen afleveren om je huid in top conditie te brengen voor een zorgeloze zomer. Om de start van de zomer te vieren ontvang je gratis een 100 ml. REN neroli grapefruit body wash bij een van de gelaat verzorgingen bij The SPA Hotel Julien. LETS GET STARTED & LOOK RADIANT FOR SUMMER...

RADIANCE FACIAL...
Effectieve gelaat verzorging door micro-polish, detox masker, AHA fruitzuren en perfecting serum, met detox-massage voor dieptereiniging en 'Tsubo' massage met plantaardige omega 3 olie voor een wondermooie GLOWING zomer huid.
60min. € 66,00.

STAY YOUNG & BEAUTIFUL FACIAL...
Super natuurlijke anti-ageing gelaat verzorging op basis van REN bio-retinoid, vol met vitamine A en provitamine B. Diepe gelaat spieren massage geeft een instant verjonging en uitstraling, lift en vermindert lijntjes en rimpels. Een zorgeloze vitale huid met een jongere leeftijd.
75 min. € 82,50.

QUICK FIX FACIAL...
Een snelle efficiĆ«nte oppep beurt voor je gelaat. Peeling met amber en gember voor een instant glow, masker met papaya, passie vrucht en ananas voor een zuivere tintelende  huid, opwekkende massage met rose en violet olie voor een stralend effect. Ideaal als pre-party facial.
30min. € 42,00.

Reservatie The SPA Hotel Julien Korte Nieuwstraat 24 Antwerpen 03 229 06 00
www.thespa.be




Geen opmerkingen: