zondag 29 juni 2014

HERBAL MEDICINE...

HEAL BODY & MIND...
Plantaardig voedsel rijk aan vitaminen en mineralen is de beste manier om het lichaam gezond, vitaal en vrij van ziektes te houden. De volgende superfoods zijn uiteraard veel gezonder dan synthetische supplementen. Plantaardige superfoods werken helend op het gehele lichaam en optimaliseert de functionaliteit ervan. Superfoods zijn het geheim van een langer en gelukkiger leven, SO EAT IT...

ALOË VERA...
Bevat 20 essentiële mineralen, 12 vitaminen, 18 aminozuren en 200 actieve phytonutrienten. Bevat krachtige anti- bacteriële, anti- virale en anti -schimmel bestanddelen. Aloë vermindert ontstekingen, artrose, behandelt kanker, verbeterd spijsvertering, vernietigt parasieten, candida en andere kwade microorganismen. Aloë reduceert hartaandoeningen en gaat de aanmaak van kankercellen tegen.

BIJEN POLLEN...
Bevat 68 mineralen, 22 aminozuren, vitamine B, C en E. Is ook rijk aan carotenoïden en enzymen. Vecht tegen kanker, diabetes, artrose en depressie, helpt concentratie en geheugen te verbeteren, versterkt het libido en vruchtbaarheid. Geeft een boost aan het lichaam tegen infecties.

MACA...
Bevat een aantal mineralen, vitamine B, C en E, en aminozuren. Maca behandelt chronische vermoeidheid, vergeetachtigheid, vermindert stress en depressie, versterkt vruchtbaarheid, geheugen en potentie.

GOJI BESSEN...
Bevat 21 mineralen, vitamine A, B-complex, C en E, 18 aminozuren en ook sterke anti-oxidanten. Versterkt het immuunsysteem, libido, stemming en reduceert ontstekingen. Geeft bescherming aan het DNA, de ogen, hart en lever tegen gifstoffen.

CHLORELLA...
Is een uitzonderlijke bron van alle vitaminen, proteïne en mineralen. Chlorella doet enorm veel voor ons lichaam, doodt schadelijke microorganismen, heelt en herstelt weefsel groei, vecht kanker, diabetes en artrose aan. Verwijdert alle gifstoffen uit het lichaam.

HEMP...
Bevat 20 aminozuren, proteïne en essentiële vetzuren. Voorkomt kanker en reduceert diabetes, versterkt de spijsvertering en het immuunsysteem.

KOKOSNOOT...
Bevat vetzuren, vitamine B, en mineralen. Versterkt het algemeen immuunsysteem en de lever, kalmeert zure oprispingen, verlaagt diabetes, kanker en ongewenste microorganismen. 

HEALTY & HAPPY WITH PLANTS...









Geen opmerkingen: