woensdag 11 juni 2014

EYE-FIX...

OOG VERZORGING...
De huid om de ogen is zeer kwetsbaar en gevoelig, hier is de huid ook het dunst en vraagt dus om een aangepaste verzorging. Een oog crème, gel of serum is veel dunner van textuur en werkt duidelijker in op problemen van de oogcontouren. Wrijf nooit dag crème of olie te dicht bij de ogen daar deze in de ooghoeken kan trekken en een onaangenaam troebel gevoel kan nalaten. Tegenwoordig zijn de oog crèmes super licht en zeer fijn en aangenaam in gebruik. De ogen en oog contour staan in voor expressie en geven je een stralende blik, daarom is het zeer belangrijk om er meer aandacht aan te besteden om zo lang mogelijk die sexy look te behouden. YOUR SKIN WILL THANK YOU LATER...

TIPS...
-Breng oogcrème spaarzaam aan (3 rijstkorreltjes, zie foto) en dep deze met je ringvinger in van binnen naar buiten (lymfe drainage) wrijf de restanten in over je gesloten ogen en vergeet je wenkbrauwen niet. Je oogcrème maakt ook je wimpers en wenkbrauwen zacht en soepel en krachtiger.

-Opgezwollen ogen, vocht ophoping, bewaar je oog crème of gel in de koelkast om een instant verkoelend en ontzwellend effect te verkrijgen. Ook kan je je oogcrème in deppen met je vingers gekoeld in ijswater voor een tintelend fris gevoel.

-Een ontspannend verzachtend rustgevend oog masker maak je gewoon met 2 wattenschijfjes gedrenkt in rozenwater en even gekoeld in de ijskast, leg over de gesloten ogen +- 10 minuten en breng een oogcrème aan.

JYB EYE LOOK GOOD...
Lichte oogcrème welke de huid glad strijkt en wallen ontzwelt. Sneeuwklokje en zwarte algen stimuleert de huidcellen terwijl korenbloem verzacht en rimpels tegen gaat.
25ml. € 32,50.
www.biotylab.com
AVEDA GREEN SCIENCE FIRMING EYE CRÈME...
Hydraterende verstevigende oog contour crème die fijne lijntjes verzacht en donkere wallen vermindert. Vijg cactus heeft het vermogen om vocht vast te houden en stimuleert de natuurlijke collageen productie van de huid.
15ml. € 51,50.
www.aveda.be
AESOP PARSLEY SEED ANTI-OXIDANT EYE SERUM...
Een vitamine rijke oog serum voor hydratatie en voeding van de oogcontouren met krachtige anti-oxidanten en vetzuren om de delicate huid te versterken.
15ml. € 67,00.
www.therecollection.com
DR.HAUSCHKA REGENERATIE OOGCRÈME...
Verzacht rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes. Stimuleert de zelfwerkzaamheid van de huid met kweepeer, berkenblad, rode klaver, acerola en duindoorn. Revitaliseert en houd de huid jong.
15ml. € 48,95.
www.dr.hauschka.com
REN VITA MINERAL ACTIVE 7 EYE GEL...
Verkoelende verzachtende oog gel op basis van 7 actieve planten. Lichtgewicht gel die donkere kringen vermindert en opgezwollen huid verdrijft. Stimuleert lymfedrainage, verfrist en maakt glad met vitamine P, arnica, rosa damascena, zeewier en ginseng.
15ml. € 26,50.
www.hotel-julien.com

 REN KEEP YOUNG AND BEAUTIFUL ANTI-AGEING EYE CREAM...
Een ultra liftende oogcontour crème die de huid verstevigd, verzacht en glad maakt. Vermindert dramatisch rimpels en expressielijntjes. Revitaliseert met aminozuren, gist fermentatie, lingon bessen, carthame olie en plantaardige collageen.
15ml. € 36,50.
www.hotel-julien.com





Geen opmerkingen: