zondag 22 juni 2014

SUN PROTECTION...


ZONNEBESCHERMING...
De heerlijk warme stralen van de zon geeft ons niet alleen een mooi bruin kleurtje maar zorgt ook voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam. Overmatig zonnen gaat wel huidveroudering versnellen en je huid uitdrogen en beschadigen, daarom is het aan te bevelen om je te beschermen met een natuurlijke zonneproduct, bio zonneproducten geven een natuurlijke bescherming tegen UVA en UVB stralen door middel van natuurlijke mineralen en planten olie. Vele traditionele zonneproducten bevatten chemische filters en bestanddelen welke op termijn je huid gaan irriteren, uitdrogen en beschadigen, kies daarom voor BIO-SUN CARE...
Blok je huid niet de ganse dag af met zonnefilters maar laat je huid naakt genieten van de zon om zo je portie vitamine D op te nemen wat zorgt voor sterke botten en een goed humeur, zet ook niet heel de dag je zonnebril op want vitamine D wordt zeer goed opgenomen door je iris.

LOVEA BIO SUN SPRAYS SPF 15-SPF 30...
Handig, snel, hygienisch en effectief zijn deze bio sun sprays met Tahitiaanse monoi, aloë vera, argan, kokos en vitamine E. 100 % minerale bescherming tegen schadelijke UVA UVB stralen, waterbestendig, lichtgewicht textuur en vet vrij.
SPF 15 125ml. €14,99.
SPF 30 125ml. €16,99.
www.bioplanet.be
AESOP SAGE & ZINC FACIAL HYDRATING CREAM...
SPF 15. Lichtgewicht hydraterende zonnecrème op basis van zink oxide welk een natuurlijke bariere geeft tegen UVA en UVB stralen. Geeft hydratatie en verzorging met lavendel, macademia olie, salie, sojaboon en betacaroteen. Deze creme heb ikzelf uitvoerig getest en geeft een zeer bevredigend resultaat, mijn gelaat voelt licht aan en toch voldoende gehydrateerd, de heerlijke salie geur kalmeert mijn huid en houd mijn huid heel de dag fris en vitaal, zeker mijn persoonlijke aanrader...
60ml. €49,00.
www.therecollection.com
EART LINE ARGAN BIO SUN FACE SPF 20...
Zachte waterafstotende zonne emulsie met minerale en plantaardige filters. Bio shea butter, vitamine E en anti oxidanten beschermen terwijl aloë vera en calendula zonne irritatie verhelpt en jojoba, argan, zonnebloem en cocos olie je huid beschermd tegen uitdroging en huid veroudering.
150ml. € 24,95.
www.essenza.be
JOHN MASTERS SPF 30 NATURAL MINERAL SUNSCREEN...
Breed spectrum bescherming tegen de zon, combineert titanium oxide en zink oxide voor een complete bescherming tegen UVA UVB stralen en wind. Geeft voeding aan de huid met shea butter, groene thee, jojoba olie en aloe vera.
59ml. € 41,75.
www.johnmasters.com

LAVERA...
Sensitive sun creme spf 30.
Bio zonnecreme met minerale bescherming en verzorging met ricinus olie, shea butter, castor olie en bijenwas. 100% minerale bescherming voor de gevoelige huid en ideaal voor kinderen.
75ml. € 7,25.
www.natuurhuis.be









Geen opmerkingen: