donderdag 4 september 2014

ENERGETIC SKIN GLOW...

HERFST HUID VERZORGING...
Breng energie en een mooie GLOW op je huid met REN radiance micro polish cleanser. Deze 2 in 1 formule geeft een diepe reiniging en een zachte exfoliatie, geeft de huid een glowing boost, vernieuwd huidoppervlak, en een grondige reiniging van de huid poriën. Tijdens de herfst is het belangrijk om je huid goed te hydrateren, geef ze daarom eerst een zachte plantaardige scrub, zodat je vochtinbrengende crème beter zijn werk kan doen. Gebruik altijd een scrub/peeling op plantaardige basis (rietsuiker, zeezout,bamboo,notenschelpjes,amber korrels) . Deze gaan enkel verwijderen wat nodig is en gaan de opperhuid niet strippen van het natuurlijke huidsebum. Traditionele scrub/peeling bevat vaak plastieken micro korrels welke de huid agressief kan behandelen, en het is slecht voor het millieu.

Micro polish cleanser brengt energie naar je huid door het stimuleren van de bloedtoevoer en betere zuurstof opname, wat weer voor een mooie vitale en gezonde gloed zorgt, en een fris gevoel.

BIO-EXTRAKTEN:
-Papain uit Mexicaanse papaya, exfolieert de huid en gaat ontstekingen tegen.
-Glyco zuur uit ananas, exfolieert, ontstopt poriën, en verwijdert dode huidcellen.
-Amber micro korrels, exfolieert en polijst de opperhuid en stimuleert de huid.

TIPS:
Een scrub/peeling kan je 1 tot 2 keer per week toepassen, naargelang de conditie van je huid.
De huid van de man is dikker van textuur en kan 2 keer per week een scrub gebruiken. Opgepast met een gevoelige huid, gebruik hiervoor een aangepaste scrub/peeling, bv met zachte jojoba korrels.
Gebruik altijd een vochtinbrengende crème na het scrubben, welke beter gaat inwerken en hydrateren doordat de dode en grauwe huidcellen zijn verwijdert. HAVE A GLOWING INDIAN SUMMER.

REN MICRO POLISH CLEANSER.
150ml. € 27,50. www.hotel-julien.com

Geen opmerkingen: