dinsdag 23 september 2014

FACE-DETOX...

FACE-DETOX...
Het zuiveren en ontgiften van je gelaat doe je het beste met maskers op basis van klei (kaolien, Franse klei, bentoniet, witte klei, groene klei)
Klei zit boordevol mineralen en heeft een diep zuiverende werking op de huid, zuivert de huid poriën en verkleint deze, extraheert zwarte puntjes en oneffenheden, en geeft de huid een mooie reine gloed.
Een kleimasker kan je in pure poeder vorm aanbrengen  door te mixen met water, of gebruik de handige kant en klare voorgestelde maskers welke meer doen dan alleen maar zuiveren. GET CLEAN

HEVEA witte kaolien klei...
Ultra zachte klei, rijk aan mineralen en bijzonder geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Hoog absorberend vermogen en genezende zuiverende kracht en remineraliserend effect.
200ml. €5,00. www.biotylab.com
REN CLARIMATTE invisible pores detox mask...
Een ontgiftend klei masker, ontworpen om de huid poriën te zuiveren en te verkleinen. Verwijdert zwarte puntjes en maakt de huid glad en zacht. Bevat Franse klei, spirulina, rode thee blad. Zuivert de huid van overtollig sebum en maakt mooi mat.
50ml. € 31,50. www.hotel-julien.com
AVEDA deep cleansing herbal clay masque...
Een verkoelend zuiverend klei masker op basis van klei en kruiden. Absorbeert onzuiverheden, zwarte puntjes en overmatige talgproductie. Maakt de huid grondig zuiver en glad.
125ml. € 32,50. www.aveda.be
TRILOGY mineral radiance mask...
Mineraal rijke kaolien klei geeft onmiddellijke radiance en een diep zuiverende actie. Pohutukawa extract helpt de huid te verfrissen en te regenereren, rozenbottel en primrose olie voeden en hydrateren.
60ml. € 23,95. www.biotylab.com







Geen opmerkingen: