zondag 14 september 2014

SKIN HEALING-DETOX CLAY BATH...

WAT IS EEN KLEI BAD?
Een klei bad is een zachte natuurlijke detox voor je huid welke opgeslagen gifstoffen absorbeert in plaats van ze uit het lichaam te forceren (bv. sauna) en werkt zeer zuiverend on ontspannend. Een kleibad werkt ook genezend op allerhande huidproblemen zoals huidvlekken, acne, cellulitis, striae, littekens, rimpels, leeftijd spots en zonbeschadigde huid.

HOE ONTGIFT KLEI?
Elk kleideeltje zuigt gifstof in de klei molecule. Een gifstof draagt een positieve elektrode, kleideeltjes dragen een negatieve elektrode zodat deze mekaar aantrekken en zo de gifstoffen worden verwijdert uit het lichaam. Je kan dit proces zien terwijl je baadt wanneer de klei vast klit op bepaalde plekken van het lichaam, dit wil zeggen dat op deze plekken de meeste gifstoffen zitten.

WELKE KLEI?
Alle natuurlijke klei soorten werken goed maar bentoniet (bentonite) klei heeft de meest zuiverende en effectieve werking, bentoniet klei koop je in poeder vorm in natuurwinkels en bio-shops.

Bentoniet is een vulkanische klei rijk aan natrium en mineralen. De absorberende, kalmerende en zuiverende eigenschappen maken deze klei een zeer gewilde oplossing voor allerhande huidproblemen. Bentoniet klei geeft het meest bevredigend resultaat.

HOE DOE JE HET?
Laat een bad vollopen met warm water en roer er een halve koffiekop klei door. Blijf ongeveer 30 minuten in het kleibad en spoel goed af met koel water, hydrateer je huid met olie of een natuurlijke crème. Masseer tijdens het baden ook je gelaat mee in zo heb je ook tegelijk een gelaat detox.

RESULTAAT?
Je voelt je zeer relax, zuiver, fit, puur & energiek. Je merkt ook dat bepaalde huidproblemen veel minder zijn en je huid er mooi glad uitziet en aanvoelt. Je huid poriën zien er zeer zuiver uit en kleiner.

ENJOY & GET CLEAN...

Geen opmerkingen: