vrijdag 19 september 2014

MICRO-POLISH...

Intelligent Nutrients REFINING MICRO POLISH...
Een superfijne zachte scrub met micro jojoba zaden verwijdert om een milde manier doffe huidcellen terwijl lilac plantaardige stamcellen zuiveren en overtollige talgproductie normaliseren. Marine suiker algen complex zuivert en verfijnt poriƫn en maakt de huid klaar voor maximale hydratatie. Intellimune antioxidant super zaad olie complex versterkt de huid en geeft bescherming .

Stamcellen zijn de kracht van alle levende wezens, plantaardige stamcellen zijn bijzonder krachtig, ze beschermen planten tegen milieu invloeden zoals zon UVA/UVB straling, smog, vervuiling en andere hedendaagse agressors . IN kiest plantaardige stamcellen om schade door vrije radicalen te bestrijden en herstel te bevorderen. Deze machtige cellen doen hetzelfde voor de huid: bescherming bieden tegen alle vormen van milieu invloeden die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Jojoba korrels zijn de perfecte manier om je gelaat te scrubben, dit zijn gepolijste micro was pareltjes die niet schuren of de huid agressief polijst. De samenstelling van jojoba lijkt het meest op onze natuurlijke huidvetten waardoor deze zeer verdraagzaam zijn voor ons gelaat, ze gommen als het ware doffe en dode huidcellen weg en stimuleren de bloedsomloop.

IN refining mico polish €54,00.
www.intelligentnutrients.be


Geen opmerkingen: